YETENEK sınavı ile öğrenci alacak okullara başvuru

Eğitim 29.05.2019 - 11:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

YETENEK sınavı ile öğrenci alacak okullara başvuru

Milli Eğitim Müdürlüğü yetenek sınavı ile öğrenci alacak okullara başvuru tarihlerini yayınladı
Milli Eğitim Müdürlüğü yetenek sınavı ile öğrenci alacak okullara başvuru tarihlerini yayınladı Güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri ile musiki,geleneksel ve çağdaş görsel sanatlar ve spor projesi uygulayan,Anadolu İmam Hatip liselerinin 9. sınıflarına öğrenci alınmasına ilişkin belirtilen hususlar şu şekilde yer aldı: _2019­-2020 eğitim-öğretim yılında alınacak öğrenci kontenjanları 27-31 Mayıs tarihleri arasında e-okul sistemi üzerinden okul müdürlüklerine girilecektir. _Ortaokul 8.sınıfı bitiren öğrenciler dilekçe ile birlikte öğrenim görmek istediği okul türlerinden en fazla 2 adet okula e-okul üzerinden başvuruda bulunacaktır.Geçici eğitim merkezlerini bitirenler ise dilekçe,bir fotoğraf ve ortaokul başarısı puanını gösteren öğrenim belgesi ile birlikte ilgili okul müdürüne başvuru yapabilecektir. _Başvurular 10-28 Haziran 2019 tarihleri arasında e-okul üzerinden EK-1 dilekçe örneği ile ilgili okul müdürlüklerine yapılacaktır. _Sınavlara alanlara göre girecek öğrenci listeleri 29-30 Haziran tarihleri arasında okul ve okulun internet sitesinde ilan edilecektir. _Öğrenci seçimine ilişkin yetenek sınavı bölümler bazında 1-5 temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.
Milli Eğitim Müdürlüğü yetenek sınavı ile öğrenci alacak okullara başvuru tarihlerini yayınladı

Milli Eğitim Müdürlüğü yetenek sınavı ile öğrenci alacak okullara başvuru tarihlerini yayınladı

Güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri ile musiki,geleneksel ve çağdaş görsel sanatlar ve spor projesi uygulayan,Anadolu İmam Hatip liselerinin 9. sınıflarına öğrenci alınmasına ilişkin belirtilen hususlar şu şekilde yer aldı:

_2019­-2020 eğitim-öğretim yılında alınacak öğrenci kontenjanları 27-31 Mayıs tarihleri arasında e-okul sistemi üzerinden okul müdürlüklerine girilecektir.

_Ortaokul 8.sınıfı bitiren öğrenciler dilekçe ile birlikte öğrenim görmek istediği okul türlerinden en fazla 2 adet okula e-okul üzerinden başvuruda bulunacaktır.Geçici eğitim merkezlerini bitirenler ise dilekçe,bir fotoğraf ve ortaokul başarısı puanını gösteren öğrenim belgesi ile birlikte ilgili okul müdürüne başvuru yapabilecektir.

_Başvurular 10-28 Haziran 2019 tarihleri arasında e-okul üzerinden EK-1 dilekçe örneği ile ilgili okul müdürlüklerine yapılacaktır.

_Sınavlara alanlara göre girecek öğrenci listeleri 29-30 Haziran tarihleri arasında okul ve okulun internet sitesinde ilan edilecektir.

_Öğrenci seçimine ilişkin yetenek sınavı bölümler bazında 1-5 temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.