YEŞİLOVA BELEDİYESİ'NDEN YAZILI AÇIKLAMA

Gündem 23.07.2021 - 14:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

YEŞİLOVA BELEDİYESİ'NDEN YAZILI AÇIKLAMA

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER İLE İLGİLİ YEŞİLOVA BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA
Salda Gölü Halk Plajında bazı vatandaşların çamur banyosu yaptığı ve nargile içtiği görüntüler ile ilgili Yeşilova Belediyesi'nden yazılı açıklama yapıldı.   İşte o açıklama: Salda Gölümüzle ilgili basında çıkan haberler maalesef çok üzücü. Yeşilova Belediyesi olarak görev alanımız olmamasına rağmen nazar boncuğumuzu korumak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ancak takdir edersiniz ki, bunu tek taraflı bir çaba ile devam ettirmek mümkün değil. Ziyarete gelen değerli misafirlerimize, Salda Gölümüze girilmemesi gerektiğini, varlığını devam ettirebilmesi için temiz tutmamız gerektiğini defalarca kez belirtiyoruz. Buradan bir kez daha yinelemiş olalım ki, Salda Gölümüz yüzmeye uygun bir göl değil; nitekim bugün bir can daha boğularak aramızdan ayrıldı. Bu sebeple ziyarete geldiğinizde mümkünse kumlarina bile basmadan, uzaktan seyretmenizi rica ediyoruz. Eğer aksini yapmaya devam ederseniz sanıyoruz ki fazla ömrü olmayacak. Anlayışınız için hepinize şimdiden teşekkür ediyoruz. Bu doğa bizim, Salda Gölü bizim. Uzaktan da sevilebilir, gelin birlikte doğamıza sahip çıkalım.
TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER İLE İLGİLİ YEŞİLOVA BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Salda Gölü Halk Plajında bazı vatandaşların çamur banyosu yaptığı ve nargile içtiği görüntüler ile ilgili Yeşilova Belediyesi'nden yazılı açıklama yapıldı.


 

İşte o açıklama:

Salda Gölümüzle ilgili basında çıkan haberler maalesef çok üzücü.
Yeşilova Belediyesi olarak görev alanımız olmamasına rağmen nazar boncuğumuzu korumak için var gücümüzle çalışıyoruz.
Ancak takdir edersiniz ki, bunu tek taraflı bir çaba ile devam ettirmek mümkün değil. Ziyarete gelen değerli misafirlerimize, Salda Gölümüze girilmemesi gerektiğini, varlığını devam ettirebilmesi için temiz tutmamız gerektiğini defalarca kez belirtiyoruz.
Buradan bir kez daha yinelemiş olalım ki, Salda Gölümüz yüzmeye uygun bir göl değil; nitekim bugün bir can daha boğularak aramızdan ayrıldı. Bu sebeple ziyarete geldiğinizde mümkünse kumlarina bile basmadan, uzaktan seyretmenizi rica ediyoruz. Eğer aksini yapmaya devam ederseniz sanıyoruz ki fazla ömrü olmayacak.
Anlayışınız için hepinize şimdiden teşekkür ediyoruz.
Bu doğa bizim, Salda Gölü bizim. Uzaktan da sevilebilir, gelin birlikte doğamıza sahip çıkalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.