Yeni devlet hastanesi yapımı ihale tarihi 24 Aralık

Sağlık 15.11.2019 - 08:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yeni devlet hastanesi yapımı ihale tarihi 24 Aralık

Burdur Devlet Hastanesi ihale tarihi belli oldu.
    “400 YATAKLI NİTELİKLİ DEVLET HASTANESİ İHALESİ 24 ARALIK’TA GERÇEKLEŞECEK”     Geçtiğimiz haftalarda Devlet Hastanesi ihalesi ile ilgili açıklamada bulunarak, süreci takip ettiklerini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Geçen haftalarda basın açıklaması ile Burdur Merkezde yapılacak olan yeni devlet hastanesi inşaatının ihalesinin 4 Ay önce iptal edilerek, yeni ihale için Sağlık Bakanlığımız tarafından yeni sürecin başladığını duyurmuş idik.  Sağlık Bakanlığımız yapmış olduğu çalışmalarla yeni projeyi 2018 deprem yönetmeliğine uygun hale getirmiş olup yine 300 yataklı olarak daha önceden planlanan projeyi 400 YATAKLI NİTELİKLİ HASTANE olarak çalışmalar tamamlandı. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü olarak süreç başlatılmış durumdadır. Yeni hastanemiz için İhale Tarihi 24.12.2019’de  saat:10.30’da gerçekleşecektir. Burdur’umuza hayırlı olsun. Birilerinin alaycı bir dille “ Hastane Başka Bir Bahara Kalmış” gibi açıklamada bulunmalarını da kınıyoruz.Biz Burdur’a yapılacak her yatırımı hizmeti yakından takip ediyoruz ve netice almaya çalışıyoruz." açıklamasında bulundular.      “SÜREÇTE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR”      Yeni Hastanenin proje çalışmalarında ve ihale sürecinde katkıda bulunanlara teşekkür eden Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur’umuza yeni hastane kazandırılması için katkıda bulunan ve Bugün mecliste görüşmelerde bulunduğumuz Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’e ,Sağlık Yatırımları Genel Müdürümüz Hüseyin İnceöz’e teşekkürlerimizi sunarız. Ama esas ve özünde bu Hastanenin yapılması için talimat veren Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’a Şükranlarımızı sunarız.” Dediler.
Burdur Devlet Hastanesi ihale tarihi belli oldu.
 
 
“400 YATAKLI NİTELİKLİ DEVLET HASTANESİ İHALESİ 24 ARALIK’TA GERÇEKLEŞECEK”
 
 
Geçtiğimiz haftalarda Devlet Hastanesi ihalesi ile ilgili açıklamada bulunarak, süreci takip ettiklerini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Geçen haftalarda basın açıklaması ile Burdur Merkezde yapılacak olan yeni devlet hastanesi inşaatının ihalesinin 4 Ay önce iptal edilerek, yeni ihale için Sağlık Bakanlığımız tarafından yeni sürecin başladığını duyurmuş idik.  Sağlık Bakanlığımız yapmış olduğu çalışmalarla yeni projeyi 2018 deprem yönetmeliğine uygun hale getirmiş olup yine 300 yataklı olarak daha önceden planlanan projeyi 400 YATAKLI NİTELİKLİ HASTANE olarak çalışmalar tamamlandı. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü olarak süreç başlatılmış durumdadır. Yeni hastanemiz için İhale Tarihi 24.12.2019’de  saat:10.30’da gerçekleşecektir. Burdur’umuza hayırlı olsun. Birilerinin alaycı bir dille “ Hastane Başka Bir Bahara Kalmış” gibi açıklamada bulunmalarını da kınıyoruz.Biz Burdur’a yapılacak her yatırımı hizmeti yakından takip ediyoruz ve netice almaya çalışıyoruz." açıklamasında bulundular. 
 
 
“SÜREÇTE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR” 
 
 
Yeni Hastanenin proje çalışmalarında ve ihale sürecinde katkıda bulunanlara teşekkür eden Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur’umuza yeni hastane kazandırılması için katkıda bulunan ve Bugün mecliste görüşmelerde bulunduğumuz Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’e ,Sağlık Yatırımları Genel Müdürümüz Hüseyin İnceöz’e teşekkürlerimizi sunarız. Ama esas ve özünde bu Hastanenin yapılması için talimat veren Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’a Şükranlarımızı sunarız.” Dediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.