Yankesicilik operasyonu

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 26.03.2019 - 14:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yankesicilik operasyonu

Yankesicilik operasyonu
Antalya'da marketlerden "tırnakçılık" yöntemiyle para çaldıkları iddia edilen 3 şüpheli yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Muratpaşa ilçesi Kırcami Mahallesi'nde iki markette para üstlerinin el çabukluğu kullanılarak "tırnakçılık" yöntemiyle çalınması üzerine çalışma başlattı. İş yerlerinin güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtlarını inceleyen polis, kimliklerini tespit ettiği V.E, S.K. ve M.S'yi Erenköy Mahallesi'nde bir markette hırsızlık yaparken suç üstü yakaladı. Aramada, şüphelilerin çaldıkları öne sürülen 820 lira ve bir sahte kimlik ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların çeşitli suçlardan poliste çok sayıda kaydı bulunduğu öğrenildi.
Yankesicilik operasyonu

Antalya'da marketlerden "tırnakçılık" yöntemiyle para çaldıkları iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Muratpaşa ilçesi Kırcami Mahallesi'nde iki markette para üstlerinin el çabukluğu kullanılarak "tırnakçılık" yöntemiyle çalınması üzerine çalışma başlattı.

İş yerlerinin güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtlarını inceleyen polis, kimliklerini tespit ettiği V.E, S.K. ve M.S'yi Erenköy Mahallesi'nde bir markette hırsızlık yaparken suç üstü yakaladı.

Aramada, şüphelilerin çaldıkları öne sürülen 820 lira ve bir sahte kimlik ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların çeşitli suçlardan poliste çok sayıda kaydı bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.