YANGIN BİR EVİ KÜL ETTİ

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2013 - 10:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YANGIN BİR EVİ KÜL ETTİ

Antalya’da, iki katlı müstakil evde çıkan yangın güçlükle söndürüldü.
 Antalya’da, iki katlı müstakil evde çıkan yangın güçlükle söndürüldü. Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesinde iki katlı müstakil evde çıktı. Murat K. ve ailesinin bulunduğu evin ikinci katında klima aksamından çıkan elektrik kaçağı sonucu dumanlar yükselmeye başladı. Bir anda duman içinde kalan Murat K ve ailesi güçlükle kendilerini dışarı attı. Evin çatılı olması nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekibi yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Evin ikinci katı kullanılamaz hale gelirken ailenin çocukları tarafından evin içinde beslenen bir kuzu yanarak telef oldu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Antalya’da, iki katlı müstakil evde çıkan yangın güçlükle söndürüldü.

 Antalya’da, iki katlı müstakil evde çıkan yangın güçlükle söndürüldü. 
Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesinde iki katlı müstakil evde çıktı. Murat K. ve ailesinin bulunduğu evin ikinci katında klima aksamından çıkan elektrik kaçağı sonucu dumanlar yükselmeye başladı. Bir anda duman içinde kalan Murat K ve ailesi güçlükle kendilerini dışarı attı. Evin çatılı olması nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekibi yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Evin ikinci katı kullanılamaz hale gelirken ailenin çocukları tarafından evin içinde beslenen bir kuzu yanarak telef oldu. 
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.