Yalvaç'ta dezenfeksiyon kabini hizmete sunuldu

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 10.04.2020 - 10:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yalvaç'ta dezenfeksiyon kabini hizmete sunuldu

Yalvaç'ta dezenfeksiyon kabini hizmete sunuldu
Yalvaç ilçesinde, belediye tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında dışarı çıkmak zorunda kalanların kıyafetlerinin dezenfekte edebileceği dezenfeksiyon kabini hizmete sunuldu.  Yalvaç Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin, Kovid-19 ile mücadelede yeni tedbirler aldığı belirtildi.                Kabinin tamamen belediye tarafından tasarlandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Öncelikli olarak işe gitmek için dışarı çıkmak zorunda kalan vatandaşlar düşünülerek yapılan dezenfekte tünelinden isteyen herkes yararlanabilecek. Ayrıca sistemin tasarımında Türk Bayrağı kullanılarak bu günlerde en fazla ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberlik duygusuna da atıfta bulunuldu. Sistem giriş yönünden giren kişiyi, sensorün algılamasıyla otomatik olarak sisleme mekanizması devreye giriyor."  
Yalvaç'ta dezenfeksiyon kabini hizmete sunuldu

Yalvaç ilçesinde, belediye tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında dışarı çıkmak zorunda kalanların kıyafetlerinin dezenfekte edebileceği dezenfeksiyon kabini hizmete sunuldu.

 Yalvaç Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin, Kovid-19 ile mücadelede yeni tedbirler aldığı belirtildi.               

Kabinin tamamen belediye tarafından tasarlandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Öncelikli olarak işe gitmek için dışarı çıkmak zorunda kalan vatandaşlar düşünülerek yapılan dezenfekte tünelinden isteyen herkes yararlanabilecek. Ayrıca sistemin tasarımında Türk Bayrağı kullanılarak bu günlerde en fazla ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberlik duygusuna da atıfta bulunuldu. Sistem giriş yönünden giren kişiyi, sensorün algılamasıyla otomatik olarak sisleme mekanizması devreye giriyor."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.