Yalvaç'ta belediye tarafından kademe binası inşa ediliyor

(AA) - Anadolu Ajansı | 05.02.2020 - 15:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yalvaç'ta belediye tarafından kademe binası inşa ediliyor

   Isparta'nın Yalvaç Belediyesi tarafından projesi yürütülen projeyle bünyesinde belediye hizmetlerinde kullanılan araçların park edildiği garaj, bakım, onarım ve kontrollerinin yapıldığı atölye ve marangozhane gibi birimlerden oluşan kademe binası inşa edildiği bildirildi.   Yalvaç Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni kademe binasının inşası Akköprü’de bulunan şantiye alanında sürüyor. Yeni kademe binasında belediyenin muhtelif müdürlüklerine ait depolar, belediye hizmetlerinde kullanılan yeni araçlara uygun garaj, marangozhane, elektrik ve demirci atölyeleri bulunacak.   Açıklamada görüşlerine yer verilen Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, yeni kademe binasının ilçenin her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak en modern şekilde inşa edildiğini kaydetti.   Tütüncü, "Yeni yerimizde esas olarak hedeflediğimiz şey belediyenin dışa bağımlılığını en az seviyeye düşürmek. Mümkün olduğunca belediye işlerimiz için elzem olan marangozluk, demir ve tamir atölyelerimiz ile kendi yağımızla kavrulup, tasarruf yapmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 Isparta'nın Yalvaç Belediyesi tarafından projesi yürütülen projeyle bünyesinde belediye hizmetlerinde kullanılan araçların park edildiği garaj, bakım, onarım ve kontrollerinin yapıldığı atölye ve marangozhane gibi birimlerden oluşan kademe binası inşa edildiği bildirildi.

 

Yalvaç Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni kademe binasının inşası Akköprü’de bulunan şantiye alanında sürüyor. Yeni kademe binasında belediyenin muhtelif müdürlüklerine ait depolar, belediye hizmetlerinde kullanılan yeni araçlara uygun garaj, marangozhane, elektrik ve demirci atölyeleri bulunacak.

 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, yeni kademe binasının ilçenin her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak en modern şekilde inşa edildiğini kaydetti.

 

Tütüncü, "Yeni yerimizde esas olarak hedeflediğimiz şey belediyenin dışa bağımlılığını en az seviyeye düşürmek. Mümkün olduğunca belediye işlerimiz için elzem olan marangozluk, demir ve tamir atölyelerimiz ile kendi yağımızla kavrulup, tasarruf yapmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.