Yağışlı havaya dikkat!

Gündem 06.01.2020 - 09:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yağışlı havaya dikkat!

HAVA SICAKLIĞI: 2 ila 4 derece azalacak.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre bugün hava, sahil kesimlerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, iç kesimler karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Yağışların, sahil kesiminde kuvvetli, Antalya' nın doğu sahil ilçelerinde yer yer şiddetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, Antalya' nın doğu iç kesimleri ile Isparta'nın doğu ilçelerinde zaman zaman yoğun kar yağışlı geçecek.   HAVA SICAKLIĞI: 2 ila 4 derece azalacak.   RÜZGAR: Güney ve doğu yönlerden kuvvetli, Antalya' nın doğu kesiminde yer yer fırtına şeklinde esecek.   Yağışların, Antalya ve Muğla çevrelerinde kuvvetli, Antalya ve Isparta' nın doğu ilçelerinde yer yer kuvvetli olması beklenmektedir.   Antalya' nın doğu ilçelerinde kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına beklenmektedir.   Denizlerde güney ve güneydoğu yönlerden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına beklenmektedir.
HAVA SICAKLIĞI: 2 ila 4 derece azalacak.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre bugün hava, sahil kesimlerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, iç kesimler karla karışık yağmur ve kar yağışlı
geçecek. Yağışların, sahil kesiminde kuvvetli, Antalya' nın doğu sahil ilçelerinde yer yer şiddetli olmak üzere aralıklı
sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, Antalya' nın doğu iç kesimleri ile Isparta'nın doğu ilçelerinde zaman zaman
yoğun kar yağışlı geçecek.

 

HAVA SICAKLIĞI: 2 ila 4 derece azalacak.

 

RÜZGAR: Güney ve doğu yönlerden kuvvetli, Antalya' nın doğu kesiminde yer yer fırtına şeklinde esecek.

 

Yağışların, Antalya ve Muğla çevrelerinde kuvvetli, Antalya ve Isparta' nın doğu ilçelerinde yer yer kuvvetli olması
beklenmektedir.

 

Antalya' nın doğu ilçelerinde kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına beklenmektedir.

 

Denizlerde güney ve güneydoğu yönlerden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına beklenmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.