YAĞIŞ NEDENİYLE SERA VE EVLERİ SU BASTI

Gündem 27.01.2021 - 15:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

YAĞIŞ NEDENİYLE SERA VE EVLERİ SU BASTI

Yağış nedeniyle sera ve evleri su bastı...
Burdur'un Bucak İlçesine bağlı Çamlık Köyü'nde yağış nedeniyle sera ve evleri su bastı.   27 Ocak Çarşamba günü, Burdur'un bazı bölgelerinde fırtına etkili oldu. Bucak İlçesi Çamlık bölgesinde de etkili olan fırtına sonrası, tıkanan derelerin taşması sonucunda Sahil Mahallesi'nde seraları ve evleri su bastı.    Bölge vatandaşları, verilen sözlerin yerine getirilmediğini iddia ederek " derelerin temizleneceği söylenmişti, fakat temizlik yapılmadı. Tıkalı olan dereler aşırı yağış nedeniyle taştı. Sera ve evler perişan oldu." şeklinde konuştular.  
Yağış nedeniyle sera ve evleri su bastı...

Burdur'un Bucak İlçesine bağlı Çamlık Köyü'nde yağış nedeniyle sera ve evleri su bastı.

 

27 Ocak Çarşamba günü, Burdur'un bazı bölgelerinde fırtına etkili oldu. Bucak İlçesi Çamlık bölgesinde de etkili olan fırtına sonrası, tıkanan derelerin taşması sonucunda Sahil Mahallesi'nde seraları ve evleri su bastı. 

 

Bölge vatandaşları, verilen sözlerin yerine getirilmediğini iddia ederek " derelerin temizleneceği söylenmişti, fakat temizlik yapılmadı. Tıkalı olan dereler aşırı yağış nedeniyle taştı. Sera ve evler perişan oldu." şeklinde konuştular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.