YILIN EN İYİ YÖNETİCİSİ BURDUR TEFENNİ’DEN

Siyaset 07.12.2017 - 15:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

YILIN EN İYİ YÖNETİCİSİ BURDUR TEFENNİ’DEN

TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ÜMİT ALAGÖZ YILIN YEREL YÖNETİCİSİ SEÇİLDİ.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, bu yıl yedincisi düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri Anketi" kapsamında "Yılın yerel yöneticisi" seçildi. Başkan Alagöz, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin yedi yıldır okuyucuları arasında düzenlediği geleneksel "Yılın Yerel Yöneticileri Anketi" kapsamında aldığı oylarla "Kentiçi ulaşım" kategorisinde "Yılın Yerel Yöneticisi" seçildi. MHP'li Tefenni belediye Başkanı Ümit Alagöz, Tefenni'ye kazandırdığı modern "Tefenni İlçe Otogarı Projesi" ile ödüle layık görüldüğü ve 23 Aralık 2017'de Kayseri'de yapılacak törenle ödülünü alacağı öğrenildi. Tefenni'ye yaptığı yatırımlar ile yeni bir kimlik kazandıran Alagöz, geçtiğimiz günlerde de Tefennili çiftçilere mazot desteği vererek gündem olmuştu.
TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ÜMİT ALAGÖZ YILIN YEREL YÖNETİCİSİ SEÇİLDİ.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, bu yıl yedincisi düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri Anketi" kapsamında "Yılın yerel yöneticisi" seçildi.

Başkan Alagöz, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin yedi yıldır okuyucuları arasında düzenlediği geleneksel "Yılın Yerel Yöneticileri Anketi" kapsamında aldığı oylarla "Kentiçi ulaşım" kategorisinde "Yılın Yerel Yöneticisi" seçildi.

MHP'li Tefenni belediye Başkanı Ümit Alagöz, Tefenni'ye kazandırdığı modern "Tefenni İlçe Otogarı Projesi" ile ödüle layık görüldüğü ve 23 Aralık 2017'de Kayseri'de yapılacak törenle ödülünü alacağı öğrenildi.

Tefenni'ye yaptığı yatırımlar ile yeni bir kimlik kazandıran Alagöz, geçtiğimiz günlerde de Tefennili çiftçilere mazot desteği vererek gündem olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.