Vida, Belek’te Beşiktaş ile ilk antrenmanına çıktı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2018 - 09:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vida, Belek’te Beşiktaş ile ilk antrenmanına çıktı

Beşiktaş, Süper Lig'in ikinci yarı kamp çalışmalarına Antalya'da başlarken, yeni transfer Vida da ilk antrenmanına çıktı. Antalya'nın Belek bölgesi Gloria Sports Arena’da ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Beşiktaş akşam saatlerinde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde çalıştı. Basına açık yapılan antrenmanda yeni transfer Domagoj Vida da yer aldı. Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, streching çalışması ve istasyon koşuları ile başladı. Ardından pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve kondisyon koşuları yapıldı. Beşiktaş, hazırlıklarına  basın açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

Beşiktaş, Süper Lig'in ikinci yarı kamp çalışmalarına Antalya'da başlarken, yeni transfer Vida da ilk antrenmanına çıktı.

Antalya'nın Belek bölgesi Gloria Sports Arena’da ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Beşiktaş akşam saatlerinde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde çalıştı. Basına açık yapılan antrenmanda yeni transfer Domagoj Vida da yer aldı.

Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, streching çalışması ve istasyon koşuları ile başladı. Ardından pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve kondisyon koşuları yapıldı.

Beşiktaş, hazırlıklarına  basın açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.