VERİCİ İSTASYONUNDA HIRSIZLIK

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2014 - 18:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

VERİCİ İSTASYONUNDA HIRSIZLIK

Burdur'un Bucak ilçesi Çamlıca Mahallesi Kışlacık Tepesi noktasında bulunan Radyo ve Televizyon Verici İstasyonu'nda bulunan radyo ve televizyon vericileri ile kapılar çalındı.
Burdur'un Bucak ilçesi Çamlıca Mahallesi Kışlacık Tepesi noktasında bulunan Radyo ve Televizyon Verici İstasyonu'nda bulunan radyo ve televizyon vericileri ile kapılar çalındı. Olay bir televizyon kanalına sinyal gitmemesi üzerine arızayı düzeltmek için gidenBucak Belediyesi Basın Müdürü ve Radyo Televizyon Vericileri Sorumlusu Alparslan Çatal'ın istasyona gitmesi ile fark edildi. Vericilerin bulunduğu yere giden Çatal, verici kulübelerinin kapılarının yerinde olmadığını gördü. İçeriden bir şeylerinde alındığını düşünerek istasyona giren Çatal, radyo ve televizyonların vericilerinin bulunduğu receiverlerin yerinde olmadığını gördü. Durumu polise bildiren Çatal bu türden bir hırsızlığa ilk defa rastladığını kaydetti. Çatal, "İlçemiz Çamlıca Mahallesi Kışlacık Tepesi'nde emisyon noktasında bulunan Ulusal Radyo ve Televizyon Verici İstasyonu'nda hırsızlık olayı meydana geldi. Bir televizyon yayının kesilmesi nedeniyle arızayı gidermek için geldiğimde bu manzara ile karşılaştım. Mülkiyeti belediyeye ait olan ve ulusal radyo ve televizyon vericileri için tahsis etmiş olduğumuz verici istasyonumuzda, TRT verici istasyonunda ve yerel televizyonu verici istasyonunda kimliği belirsiz kişilerce hırsızlık yapılmış, etraf dağıtılmış, TRT ve bizim istasyonumuzda binalarımızın kapıları sökülerek götürülmüş, bizim istasyonumuzda uydu anteni, çapa, kazma ve sorumluluğu yine bana ait olan televizyon vericisinin uydu alıcı receiveri, ayrıca bir kaç tane demir direk çalınmış yerel televizyonunun verici istasyonunda kapıları kırılarak hasar verilmiş" dedi. Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün hırsızlıkla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü bildirildi
Burdur'un Bucak ilçesi Çamlıca Mahallesi Kışlacık Tepesi noktasında bulunan Radyo ve Televizyon Verici İstasyonu'nda bulunan radyo ve televizyon vericileri ile kapılar çalındı.

Burdur'un Bucak ilçesi Çamlıca Mahallesi Kışlacık Tepesi noktasında bulunan Radyo ve Televizyon Verici İstasyonu'nda bulunan radyo ve televizyon vericileri ile kapılar çalındı.

Olay bir televizyon kanalına sinyal gitmemesi üzerine arızayı düzeltmek için gidenBucak Belediyesi Basın Müdürü ve Radyo Televizyon Vericileri Sorumlusu Alparslan Çatal'ın istasyona gitmesi ile fark edildi. Vericilerin bulunduğu yere giden Çatal, verici kulübelerinin kapılarının yerinde olmadığını gördü. İçeriden bir şeylerinde alındığını düşünerek istasyona giren Çatal, radyo ve televizyonların vericilerinin bulunduğu receiverlerin yerinde olmadığını gördü. Durumu polise bildiren Çatal bu türden bir hırsızlığa ilk defa rastladığını kaydetti.

Çatal, "İlçemiz Çamlıca Mahallesi Kışlacık Tepesi'nde emisyon noktasında bulunan Ulusal Radyo ve Televizyon Verici İstasyonu'nda hırsızlık olayı meydana geldi. Bir televizyon yayının kesilmesi nedeniyle arızayı gidermek için geldiğimde bu manzara ile karşılaştım. Mülkiyeti belediyeye ait olan ve ulusal radyo ve televizyon vericileri için tahsis etmiş olduğumuz verici istasyonumuzda, TRT verici istasyonunda ve yerel televizyonu verici istasyonunda kimliği belirsiz kişilerce hırsızlık yapılmış, etraf dağıtılmış, TRT ve bizim istasyonumuzda binalarımızın kapıları sökülerek götürülmüş, bizim istasyonumuzda uydu anteni, çapa, kazma ve sorumluluğu yine bana ait olan televizyon vericisinin uydu alıcı receiveri, ayrıca bir kaç tane demir direk çalınmış yerel televizyonunun verici istasyonunda kapıları kırılarak hasar verilmiş" dedi.

Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün hırsızlıkla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü bildirildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.