VATANDAŞLAR SESLİ TRAFİK IŞIKLARINDAN MEMNUN

Yaşam 20.09.2017 - 12:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VATANDAŞLAR SESLİ TRAFİK IŞIKLARINDAN MEMNUN

BURDUR KENT MERKEZİNDE VATANDAŞLAR SESLİ TRAFİK IŞIKLARINDAN MEMNUN.
Burdur’da uygulamaya geçirilen sesli trafik ışıkları vatandaşların memnuniyetini kazandı. Özellikle de yayalara yolun karşısına geçmek için sesli sinyal veren trafik ışıkları kamuoyunun can güvenliğine ve trafik kazalarının azalmasına fayda sağlıyor… Yayaların geçişi için yeşil ışık yandığında sesli sinyal vermeyen trafik ışıkları, yayaların geçmesinde kırımızı ışık yandığında ise belirli aralıklarla sesli sinyal vererek yayaları yolun karşısına geçmemesi için uyarıyor. Sesli trafik ışığını, sıcak asfalt çalışmasının tamamlanması çok uzun süren Burdur Tefenni karayolu üzerinde bulunan, Yeni Adiye Binası önündeki yaya kavşağında kullanan vatandaşlar sesli uyarıların olmasını memnuniyetle karşıladı.  Adliyede işleri bulunan vatandaşlar, yolun karşına geçmek için bu ışıkların sesli sinyal vererek uyarmasının trafik kazalarını önleyeceğini belirtti.
BURDUR KENT MERKEZİNDE VATANDAŞLAR SESLİ TRAFİK IŞIKLARINDAN MEMNUN.

Burdur’da uygulamaya geçirilen sesli trafik ışıkları vatandaşların memnuniyetini kazandı. Özellikle de yayalara yolun karşısına geçmek için sesli sinyal veren trafik ışıkları kamuoyunun can güvenliğine ve trafik kazalarının azalmasına fayda sağlıyor…

Yayaların geçişi için yeşil ışık yandığında sesli sinyal vermeyen trafik ışıkları, yayaların geçmesinde kırımızı ışık yandığında ise belirli aralıklarla sesli sinyal vererek yayaları yolun karşısına geçmemesi için uyarıyor.

Sesli trafik ışığını, sıcak asfalt çalışmasının tamamlanması çok uzun süren Burdur Tefenni karayolu üzerinde bulunan, Yeni Adiye Binası önündeki yaya kavşağında kullanan vatandaşlar sesli uyarıların olmasını memnuniyetle karşıladı.  Adliyede işleri bulunan vatandaşlar, yolun karşına geçmek için bu ışıkların sesli sinyal vererek uyarmasının trafik kazalarını önleyeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.