VALİLİKTEN GÜVENLİK VE ASAYİŞ ÇALIŞMALARINA YÖNELİK AÇIKLAMA

Asayiş 29.10.2020 - 14:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİLİKTEN GÜVENLİK VE ASAYİŞ ÇALIŞMALARINA YÖNELİK AÇIKLAMA

Burdur Valiliğinden can ve mal güvenliği sağlanması ve uyuşturucu tacirlerin yakalanmasına yönelik yapılan asayiş çalışmaların açıklaması...
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde huzur ve güven ortamının tesisi, vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.   Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından son bir hafta içerisinde yürütülen çalışmalarda; Bucak ve Gölhisar İlçelerinde gerçekleşen hırsızlık ve dolandırıcılık olayları ile ilgili olarak 6 şüpheli şahıs yakalanmış, adli mercilere sevk edilen şahıslardan 2’si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 şahıs serbest bırakılmış, 2 şahsın ise adliyedeki işlemleri devam etmektedir.   Ayrıca farklı suçlardan aranan 16 şahıs ise yakalanarak gözaltına alınmış, adli mercilere sevk edilen şahıslardan 8'i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 8 şahıs işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır. Narkotik Suçlar ile ilgili olarak İlimiz merkezinde durdurulan araçlar üzerinde yapılan aramalarda, 5,52 gram eroin, 5,88 gram esrar ve 0,84 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak, Kabul Etmek ve Satın Almak suçlarından 7 şahıs gözaltına alınmış, adli mercilere sevk edilen şahıslar işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Burdur Valiliğinden can ve mal güvenliği sağlanması ve uyuşturucu tacirlerin yakalanmasına yönelik yapılan asayiş çalışmaların açıklaması...

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde huzur ve güven ortamının tesisi, vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.
 

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından son bir hafta içerisinde yürütülen çalışmalarda;

Bucak ve Gölhisar İlçelerinde gerçekleşen hırsızlık ve dolandırıcılık olayları ile ilgili olarak 6 şüpheli şahıs yakalanmış, adli mercilere sevk edilen şahıslardan 2’si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 şahıs serbest bırakılmış, 2 şahsın ise adliyedeki işlemleri devam etmektedir.
 

Ayrıca farklı suçlardan aranan 16 şahıs ise yakalanarak gözaltına alınmış, adli mercilere sevk edilen şahıslardan 8'i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 8 şahıs işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır.

Narkotik Suçlar ile ilgili olarak İlimiz merkezinde durdurulan araçlar üzerinde yapılan aramalarda, 5,52 gram eroin, 5,88 gram esrar ve 0,84 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak, Kabul Etmek ve Satın Almak suçlarından 7 şahıs gözaltına alınmış, adli mercilere sevk edilen şahıslar işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.