VALİLİKLERDEN KÜLTÜR ENFORMASYONU VE ACİL YARDIM TELEFONLARI

Kültür 28.06.2018 - 14:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİLİKLERDEN KÜLTÜR ENFORMASYONU VE ACİL YARDIM TELEFONLARI

Afyonkarahisar, Burdur, Isparta ve Antalya Valilikleri resmi internet sitelerine yöresel güzelliklerin tanıtıldığı kültür enformasyonu ve de acil yardım telefonları koyarak vatandaşları bilgilendiriyor.
ALO 140 TERÖR İHBAR HATTI Afyonkarahisar Valiliği internet sitesine koyduğu bilgilendirme linkiyle ALO 140 terör ihbar hattı oluşturarak vatanda ihbarlarının hızlı ve etkili çözüm getirilmesine vesile oluyor. Açıklamada şunlar belirtiliyor: “Vatandaşlarımızın terörle mücadeleye yönelik duyarlılık ve farkındalıklarının yanı sıra ALO 140 Terör İhbar Hattının bilinirliğini artırmak ve kullanımını daha da etkinleştirmek amacıyla "ALO 140 Dikkatli Komşu" ve "Alo 140 Şüpheli Araç" adlı spot filmlerinin devamı kapsamında iki yeni spot filmi daha hazırlanmıştır.” ALO 168 İLKYARDIM HATTI Isparta Valiliği de internet sitesine ALO 168 İlkyardım Hayat Kurtarır fikri ile çocuklara ve yetişkinlere hangi durumlarda nasıl ilkyardımlarda bulunulması gerektiğini anlatıyor. ANTALYA VALİLİĞİ DOĞAL GÜZELLİKLERİ TANITIYOR Antalya Valiliğinin internet sitesinde ise Manavgat, Alanya, Antalya merkezdeki gibi doğal tabiat örtüleri ve doğal güzellikler ile turistik parklar tanıtılıyor. BURDUR VALİLİĞİNDEN GÖLLER BÖLGESİ ENFORMASYONU Burdur Valiliği de Göller Bölgesinin başkenti olan Burdur’daki göl manzaralarını internet sitesine koyarak turizmde enformasyon gerçekleştiriyor.
Afyonkarahisar, Burdur, Isparta ve Antalya Valilikleri resmi internet sitelerine yöresel güzelliklerin tanıtıldığı kültür enformasyonu ve de acil yardım telefonları koyarak vatandaşları bilgilendiriyor.

ALO 140 TERÖR İHBAR HATTI

Afyonkarahisar Valiliği internet sitesine koyduğu bilgilendirme linkiyle ALO 140 terör ihbar hattı oluşturarak vatanda ihbarlarının hızlı ve etkili çözüm getirilmesine vesile oluyor.

Açıklamada şunlar belirtiliyor: “Vatandaşlarımızın terörle mücadeleye yönelik duyarlılık ve farkındalıklarının yanı sıra ALO 140 Terör İhbar Hattının bilinirliğini artırmak ve kullanımını daha da etkinleştirmek amacıyla "ALO 140 Dikkatli Komşu" ve "Alo 140 Şüpheli Araç" adlı spot filmlerinin devamı kapsamında iki yeni spot filmi daha hazırlanmıştır.”

ALO 168 İLKYARDIM HATTI

Isparta Valiliği de internet sitesine ALO 168 İlkyardım Hayat Kurtarır fikri ile çocuklara ve yetişkinlere hangi durumlarda nasıl ilkyardımlarda bulunulması gerektiğini anlatıyor.

ANTALYA VALİLİĞİ DOĞAL GÜZELLİKLERİ TANITIYOR

Antalya Valiliğinin internet sitesinde ise Manavgat, Alanya, Antalya merkezdeki gibi doğal tabiat örtüleri ve doğal güzellikler ile turistik parklar tanıtılıyor.

BURDUR VALİLİĞİNDEN GÖLLER BÖLGESİ ENFORMASYONU

Burdur Valiliği de Göller Bölgesinin başkenti olan Burdur’daki göl manzaralarını internet sitesine koyarak turizmde enformasyon gerçekleştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.