VALİ YILMAZ KEMER’DE

Siyaset 06.01.2014 - 10:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

VALİ YILMAZ KEMER’DE

Vali Nurettin Yılmaz beraberinde İl Emniyet Müdürü Abdülkerim Polat, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram ile birlikte Kemer ilçesine bir çalışma ziyaretinde bulundu. Vali Yılmaz, Kemer’de Kaymakam Hasan Hüseyin Vural ve Belediye Başkanı Durmuş erdem ve daire müdürleri tarafından karşılandı.
Öncelikle Kemer Çok Programlı Lisesi’ne geçen Vali Yılmaz, bütün ilçe ziyaretlerinde olduğu gibi öğrencilerle bir araya geldi. Vali Yılmaz öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “ bu okuldan iyi bir eğitim alarak ayrılmanızı ve iyi üniversitelerde eğitim görmenizi istiyoruz. Bunun içinde hem kaymakam ve belediye başkanınız hem de biz elimizden geleni yapacağız.” dedi. Öğrencilerin hem hayatta hem de sınavlarda başarılı olması için bol miktarda kitap okumasını öneren Vali Yılmaz, üniversite sınavında hızlı okumanın ve okuduğunu anlamanın önemli olduğunu vurguladı. Lise içerisinde yeni açılan Hayvan Sağlığı Bölümü öğrencilerini de ziyaret eden Vali Yılmaz, bölümün açılmasında çok çaba sarf edildiğini Kaymakam ve Belediye Başkanlığı ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valiliğin de çabalarıyla açılan bölümün şu anda 110 öğrencisi olduğunu söyleyerek “başarılı olmanız için ne gerekiyorsa istemeniz gerekiyor” dedi. Vali Yılmaz, okul ziyaretinin ardından Kemer Belediyesine geçti. Başkan Durmuş burada yaptığı sunumda devam eden projeleri aktararak Yakalar yolu üzerinde belediye imkanlarıyla yaptıkları bir Müsellim Göleti olduğunu, Kemer Doğal Arıtma Tesisi projelerinin 300 TL maliyeti olduğunu ve bitmek üzere olduğunu, BAKA işbirliği ile “Akpınar Yaylası Marka Oluyor” projelerinin % 80 oranında tamamlandığını, kilit parke ve sokak aydınlatma işlerinin devam ettiğini aynı zamanda İlçe Emniyet Amirliği binasının yapımıyla ilgili görüşmelerin tamamlandığını yakında ihaleye çıkılabileceğini dile getirdi. Ardından Kaymakamlığa geçen Vali Yılmaz ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Hasan Hüseyin Vural’dan bilgi aldı. Kaymakamlık binası inşaatının mühendisleri ile de görüşerek inşaatı gezen Vali Yılmaz, mühendislere inşaatın iş programına uygun gidip gitmediğini sordu. Hava şartları ile ilgili olarak programın biraz gerisinde kaldıklarını dile getiren mühendisler mart ayının 15’inden sonra tekrar çalışmaların hız kazanacağını ifade etti. Berberindeki heyetle birlikte Kemer Merkez Yukarı Mahalle Cami’ne geçen Vali Yılmaz, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından tescilli 150 yıllık el işçiliği ahşap oyma tavanını da görme imkanı buldu. 
Vali Nurettin Yılmaz beraberinde İl Emniyet Müdürü Abdülkerim Polat, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram ile birlikte Kemer ilçesine bir çalışma ziyaretinde bulundu. Vali Yılmaz, Kemer’de Kaymakam Hasan Hüseyin Vural ve Belediye Başkanı Durmuş erdem ve daire müdürleri tarafından karşılandı.

Öncelikle Kemer Çok Programlı Lisesi’ne geçen Vali Yılmaz, bütün ilçe ziyaretlerinde olduğu gibi öğrencilerle bir araya geldi. Vali Yılmaz öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “ bu okuldan iyi bir eğitim alarak ayrılmanızı ve iyi üniversitelerde eğitim görmenizi istiyoruz. Bunun içinde hem kaymakam ve belediye başkanınız hem de biz elimizden geleni yapacağız.” dedi. Öğrencilerin hem hayatta hem de sınavlarda başarılı olması için bol miktarda kitap okumasını öneren Vali Yılmaz, üniversite sınavında hızlı okumanın ve okuduğunu anlamanın önemli olduğunu vurguladı. Lise içerisinde yeni açılan Hayvan Sağlığı Bölümü öğrencilerini de ziyaret eden Vali Yılmaz, bölümün açılmasında çok çaba sarf edildiğini Kaymakam ve Belediye Başkanlığı ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valiliğin de çabalarıyla açılan bölümün şu anda 110 öğrencisi olduğunu söyleyerek “başarılı olmanız için ne gerekiyorsa istemeniz gerekiyor” dedi.

Vali Yılmaz, okul ziyaretinin ardından Kemer Belediyesine geçti. Başkan Durmuş burada yaptığı sunumda devam eden projeleri aktararak Yakalar yolu üzerinde belediye imkanlarıyla yaptıkları bir Müsellim Göleti olduğunu, Kemer Doğal Arıtma Tesisi projelerinin 300 TL maliyeti olduğunu ve bitmek üzere olduğunu, BAKA işbirliği ile “Akpınar Yaylası Marka Oluyor” projelerinin % 80 oranında tamamlandığını, kilit parke ve sokak aydınlatma işlerinin devam ettiğini aynı zamanda İlçe Emniyet Amirliği binasının yapımıyla ilgili görüşmelerin tamamlandığını yakında ihaleye çıkılabileceğini dile getirdi.

Ardından Kaymakamlığa geçen Vali Yılmaz ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Hasan Hüseyin Vural’dan bilgi aldı. Kaymakamlık binası inşaatının mühendisleri ile de görüşerek inşaatı gezen Vali Yılmaz, mühendislere inşaatın iş programına uygun gidip gitmediğini sordu. Hava şartları ile ilgili olarak programın biraz gerisinde kaldıklarını dile getiren mühendisler mart ayının 15’inden sonra tekrar çalışmaların hız kazanacağını ifade etti.

Berberindeki heyetle birlikte Kemer Merkez Yukarı Mahalle Cami’ne geçen Vali Yılmaz, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından tescilli 150 yıllık el işçiliği ahşap oyma tavanını da görme imkanı buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.