VALİ ÖZTÜRK’E ZİYARET

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2013 - 11:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

VALİ ÖZTÜRK’E ZİYARET

Kepez Kızılay Derneği yöneticileri, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü ziyaret etti.
 Kepez Kızılay Derneği yöneticileri, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü ziyaret etti. Yeni kurulan Kepez Kızılay Derneği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş ve beraberindeki heyet, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş ziyarette yaptığı konuşmada, Kızılay’ı Kepez’de daha aktif hale getirmek istediklerini belirterek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi ile ortak eğitim çalışmaları yapmayı hedeflediklerini söyledi.Vali Öztürk ise Kızılay’ın önemine değinerek son yıllarda meydana gelen afetlerde Kızılay’ın, Türkiye’nin adını dünyaya duyurduğunu belirtti. Vali Öztürk, dernek yöneticilerine gösterdikleri özveriden dolayı teşekkürlerini iletti.Ziyaret sonunda heyet, Vali Öztürk’e rozet takdim etti.
Kepez Kızılay Derneği yöneticileri, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü ziyaret etti.

 Kepez Kızılay Derneği yöneticileri, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü ziyaret etti. 
Yeni kurulan Kepez Kızılay Derneği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş ve beraberindeki heyet, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş ziyarette yaptığı konuşmada, Kızılay’ı Kepez’de daha aktif hale getirmek istediklerini belirterek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi ile ortak eğitim çalışmaları yapmayı hedeflediklerini söyledi.
Vali Öztürk ise Kızılay’ın önemine değinerek son yıllarda meydana gelen afetlerde Kızılay’ın, Türkiye’nin adını dünyaya duyurduğunu belirtti. Vali Öztürk, dernek yöneticilerine gösterdikleri özveriden dolayı teşekkürlerini iletti.
Ziyaret sonunda heyet, Vali Öztürk’e rozet takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.