Vali Yılmaz, İl Özel İdaresi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Gündem 23.06.2017 - 11:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Yılmaz, İl Özel İdaresi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Vali Şerif Yılmaz, yapımı devam eden İl Özel İdaresi yeni hizmet binasının inşaatında incelemelerde bulundu.
İl Özel İdare’ye bağlı tüm hizmet birimlerinin yer alacağı yeni hizmet binası, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü sahasında yıkılan binaların yerine yapılıyor.   30 Mart tarihinde düzenlenen törende, İl Özel İdaresi 2017 yılı sezon açılışını yapan Vali Yılmaz, yeni hizmet binasının da temelini atmıştı.   Yapımı hızla devam eden, 2017 sonuna kadar bitirilmesi öngörülen inşaatta bugün incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, Genel Sekreter Servet Olpak, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Nuri Çan ve ilgililerden devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.   Genel Sekreter Olpak, inşaatın yüzde 40’ının tamamlandığı ifade etti. İnşaatın karkas yapısının tamamının bittiğini belirten Olpak, ilk iki katın bölme duvarlarının tamamladığını, sıva çalışmaları, ıslak zemin ve elektrik tesisatı çalışmalarının da hızla devam ettiğini kaydetti.   Yüklenici firma yetkilileri de 2017 yılı sonu itibariyle inşaatı bitireceklerini ifade ettiler.
Vali Şerif Yılmaz, yapımı devam eden İl Özel İdaresi yeni hizmet binasının inşaatında incelemelerde bulundu.
İl Özel İdare’ye bağlı tüm hizmet birimlerinin yer alacağı yeni hizmet binası, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü sahasında yıkılan binaların yerine yapılıyor.
 
30 Mart tarihinde düzenlenen törende, İl Özel İdaresi 2017 yılı sezon açılışını yapan Vali Yılmaz, yeni hizmet binasının da temelini atmıştı.
 
Yapımı hızla devam eden, 2017 sonuna kadar bitirilmesi öngörülen inşaatta bugün incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, Genel Sekreter Servet Olpak, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Nuri Çan ve ilgililerden devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
 
Genel Sekreter Olpak, inşaatın yüzde 40’ının tamamlandığı ifade etti. İnşaatın karkas yapısının tamamının bittiğini belirten Olpak, ilk iki katın bölme duvarlarının tamamladığını, sıva çalışmaları, ıslak zemin ve elektrik tesisatı çalışmalarının da hızla devam ettiğini kaydetti.
 
Yüklenici firma yetkilileri de 2017 yılı sonu itibariyle inşaatı bitireceklerini ifade ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.