Vali Yılmaz, EMİTT fuarının açılış törenine katıldı

Ekonomi 27.01.2017 - 15:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Yılmaz, EMİTT fuarının açılış törenine katıldı

Vali Yılmaz, EMİTT fuarının açılış törenine katıldı
Vali Şerif Yılmaz, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 21’incisi düzenlenen EMİTT Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarının açılış törenine katıldı. 26-29 Ocak 2017 tarihileri arasında açık kalacak fuarda İlimizi temsilen kurum bazında Burdur Valiliği, Burdur Belediye Başkanlığı ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası yer alıyor.   Vali Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın katılımlarıyla düzenlenen açılış töreni sonrası, Burdur ve Isparta’nın birlikte yan yana yer aldığı fuar alanında, Burdur bölümüne gelen ziyaretçileri ağırladı.   Vali Yılmaz, bölgenin en önemli ve dünyanın en büyük 5 fuarı arasında yer alan EMİTT fuarının İlimizin Turizm değerlerinin tanıtılması açısından önemli olduğunu vurgulayarak, fuarda tur ve seyahat acentalarına ve turizm firmalarına İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan İlimizin turizm değerlerinin tanıtıldığı broşür ve turizm rehberlerini dağıtacağız dedi.   Turizmin başkenti Antalya'nın hemen yanı başında bulunan İlimizin, turizm pastasından yeteri kadar pay alması için tanıtım noktasında fuarların önemli olduğunu belirten Vali Yılmaz, burada kurumlar olarak Valiliğimiz, Belediyemiz ve Ticaret ve Sanayi odamız ayrıca Burdur'dan gelen firma ve işletmelerle birlikte Burdur'un tanıtımı noktasında bu fuarı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaklarını ifade etti.   Fuarın ilk gününde İlimizden Vali Yılmaz'ın yanı sıra, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik EMİTT fuarının açılış törenine katıldı.
Vali Yılmaz, EMİTT fuarının açılış törenine katıldı

Vali Şerif Yılmaz, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 21’incisi düzenlenen EMİTT Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarının açılış törenine katıldı.

26-29 Ocak 2017 tarihileri arasında açık kalacak fuarda İlimizi temsilen kurum bazında Burdur Valiliği, Burdur Belediye Başkanlığı ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası yer alıyor.

 

Vali Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın katılımlarıyla düzenlenen açılış töreni sonrası, Burdur ve Isparta’nın birlikte yan yana yer aldığı fuar alanında, Burdur bölümüne gelen ziyaretçileri ağırladı.

 

Vali Yılmaz, bölgenin en önemli ve dünyanın en büyük 5 fuarı arasında yer alan EMİTT fuarının İlimizin Turizm değerlerinin tanıtılması açısından önemli olduğunu vurgulayarak, fuarda tur ve seyahat acentalarına ve turizm firmalarına İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan İlimizin turizm değerlerinin tanıtıldığı broşür ve turizm rehberlerini dağıtacağız dedi.

 

Turizmin başkenti Antalya'nın hemen yanı başında bulunan İlimizin, turizm pastasından yeteri kadar pay alması için tanıtım noktasında fuarların önemli olduğunu belirten Vali Yılmaz, burada kurumlar olarak Valiliğimiz, Belediyemiz ve Ticaret ve Sanayi odamız ayrıca Burdur'dan gelen firma ve işletmelerle birlikte Burdur'un tanıtımı noktasında bu fuarı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaklarını ifade etti.

 

Fuarın ilk gününde İlimizden Vali Yılmaz'ın yanı sıra, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik EMİTT fuarının açılış törenine katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.