Vali Yılmaz'dan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Ziyaret

Kültür 19.12.2017 - 09:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Yılmaz'dan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Ziyaret

Vali Şerif Yılmaz'dan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Ziyaret
Vali Şerif Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ziyarette bulundu. İl Müdürü Mehmet Özdemir tarafından karşılanan Vali Yılmaz, ziyaret öncesi Baki Bey Konağını gezerek incelemelerde bulundu. 17’inci yüzyıl Osmanlı sivil mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan Baki Bey Konağını gezen Vali Yılmaz, konakla ilgili İl Müdürü Özdemir’den bilgiler aldı. Baki Bey Konağı’nın Başoda’sının dönemin en güzel örnekleri arasında yer aldığını belirten İl Müdürü Özdemir, tavan süslemeleri, dolap kapakları, pervazlarıyla konağın ikinci katında bulunan başodanın konağın en güzel bölümü olduğunu ifade etti. Vali Yılmaz, Baki Bey Konağı’nı gezdikten sonra İl Müdürlüğünü ziyaret ederek bir süre Özdemir’le görüştü. Ziyaret sırasında kurumun çalışmaları ile ilgili brifing alan Vali Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü heyeti olarak Travel Turkey Turizm Fuarına katılan İl Müdürü Özdemir ve personelin fuarla ilgili izlenimlerini aldı. Ziyaretin son bölümünde Vali Yılmaz, Müdürlüğün 1’inci katında hizmet veren Turizm Danışma Bürosunu gezerek incelemelerde bulundu. Burdur’un tanıtımıyla ilgili, ilimizin tarihi ve kültürel zenginliklerinin yer aldığı broşürleri inceleyen Vali Yılmaz, bazı broşürlerle ilgili tespit ettiği hususları İl Müdürü Özdemir’le paylaştı. Ziyaret sırasında İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Osman Koçibay ve Şube Müdürü Süleyman Yaman hazır bulundu
Vali Şerif Yılmaz'dan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Ziyaret

Vali Şerif Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ziyarette bulundu. İl Müdürü Mehmet Özdemir tarafından karşılanan Vali Yılmaz, ziyaret öncesi Baki Bey Konağını gezerek incelemelerde bulundu.

17’inci yüzyıl Osmanlı sivil mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan Baki Bey Konağını gezen Vali Yılmaz, konakla ilgili İl Müdürü Özdemir’den bilgiler aldı. Baki Bey Konağı’nın Başoda’sının dönemin en güzel örnekleri arasında yer aldığını belirten İl Müdürü Özdemir, tavan süslemeleri, dolap kapakları, pervazlarıyla konağın ikinci katında bulunan başodanın konağın en güzel bölümü olduğunu ifade etti.

Vali Yılmaz, Baki Bey Konağı’nı gezdikten sonra İl Müdürlüğünü ziyaret ederek bir süre Özdemir’le görüştü. Ziyaret sırasında kurumun çalışmaları ile ilgili brifing alan Vali Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü heyeti olarak Travel Turkey Turizm Fuarına katılan İl Müdürü Özdemir ve personelin fuarla ilgili izlenimlerini aldı.

Ziyaretin son bölümünde Vali Yılmaz, Müdürlüğün 1’inci katında hizmet veren Turizm Danışma Bürosunu gezerek incelemelerde bulundu. Burdur’un tanıtımıyla ilgili, ilimizin tarihi ve kültürel zenginliklerinin yer aldığı broşürleri inceleyen Vali Yılmaz, bazı broşürlerle ilgili tespit ettiği hususları İl Müdürü Özdemir’le paylaştı.

Ziyaret sırasında İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Osman Koçibay ve Şube Müdürü Süleyman Yaman hazır bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.