Vali Yılmaz’dan Genel Başkan Özcan’a ziyaret

Gündem 09.11.2017 - 14:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Yılmaz’dan Genel Başkan Özcan’a ziyaret

Vali Şerif Yılmaz, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan’a ziyarette bulundu.
Burdur ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Vali Yılmaz, görüşmelerinin yanı sıra Genel Başkan Özcan’ı da Merkez Birliğindeki makamında ziyaret etti.  Ziyareti dolayısıyla duyduğu memnuniyetini ifade eden Genel Başkan Özcan, seçim sürecinde gösterdiği yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla da Vali Yılmaz’a teşekkür etti. Burdur ölçeğinde başarılı bir şekilde yürüttüğü başkanlık görevini, genel başkanlık düzeyinde de sürdüreceğini inandığını belirten Vali Yılmaz, Özcan’a çalışmalarında başarılar diledi. Yürüteceği Merkez Birliği Genel Başkanlığı görevinin hayırlı olmasını dileyen Vali Yılmaz, yeni görevinin, ekonomisinin büyük bir bölümü tarıma dayanan ve 200 bin başın üzerinde büyükbaş hayvan varlığına sahip Burdur’a katkılar saylayacağına inandığını sözlerine ekledi.  Başkan Özcan bir süre görüşerek sohbet ettiği Vali Yılmaz’a ziyareti anısına anmalık takdiminde bulundu.
Vali Şerif Yılmaz, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan’a ziyarette bulundu.

Burdur ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Vali Yılmaz, görüşmelerinin yanı sıra Genel Başkan Özcan’ı da Merkez Birliğindeki makamında ziyaret etti.

 Ziyareti dolayısıyla duyduğu memnuniyetini ifade eden Genel Başkan Özcan, seçim sürecinde gösterdiği yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla da Vali Yılmaz’a teşekkür etti.

Burdur ölçeğinde başarılı bir şekilde yürüttüğü başkanlık görevini, genel başkanlık düzeyinde de sürdüreceğini inandığını belirten Vali Yılmaz, Özcan’a çalışmalarında başarılar diledi. Yürüteceği Merkez Birliği Genel Başkanlığı görevinin hayırlı olmasını dileyen Vali Yılmaz, yeni görevinin, ekonomisinin büyük bir bölümü tarıma dayanan ve 200 bin başın üzerinde büyükbaş hayvan varlığına sahip Burdur’a katkılar saylayacağına inandığını sözlerine ekledi.

 Başkan Özcan bir süre görüşerek sohbet ettiği Vali Yılmaz’a ziyareti anısına anmalık takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.