Vali Yılmaz’dan Başsavcı Mehmet Nadir Yağcı’ya İade-i Ziyaret

Gündem 02.08.2017 - 15:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Yılmaz’dan Başsavcı Mehmet Nadir Yağcı’ya İade-i Ziyaret

Vali Şerif Yılmaz’dan Başsavcı Mehmet Nadir Yağcı’ya İade-i Ziyaret
Vali Şerif Yılmaz, Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı’ya iade-i ziyarette bulundu. Hakim ve Savcılar Kurulunun 2017 yılı yaz kararnamesiyle Burdur Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Başsavcı Yağcı, pazartesi günü Burdur’daki görevine başlamıştı. Başsavcı Yağcı'yı makamında ziyaret eden Vali Yılmaz, yeni görevinin kendisine ve ailesine hayırlar getirmesini dileyerek başarılar diledi. Ziyareti dolayısıyla Vali Yılmaz'a teşekkür eden Başsavcı Yağcı memnuniyetini ifade etti.
Vali Şerif Yılmaz’dan Başsavcı Mehmet Nadir Yağcı’ya İade-i Ziyaret

Vali Şerif Yılmaz, Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı’ya iade-i ziyarette bulundu.

Hakim ve Savcılar Kurulunun 2017 yılı yaz kararnamesiyle Burdur Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Başsavcı Yağcı, pazartesi günü Burdur’daki görevine başlamıştı.

Başsavcı Yağcı'yı makamında ziyaret eden Vali Yılmaz, yeni görevinin kendisine ve ailesine hayırlar getirmesini dileyerek başarılar diledi.

Ziyareti dolayısıyla Vali Yılmaz'a teşekkür eden Başsavcı Yağcı memnuniyetini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.