Vali Yardımcısı Altunkaya’ya veda yemeği

Gündem 20.07.2018 - 09:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Yardımcısı Altunkaya’ya veda yemeği

Burdur Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya’ya veda yemeği
Vali Hasan Şıldak, emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya onuruna verilen veda yemeğine katıldı.   40 yıllık devlet hizmetinde Mülki İdare Amiri olarak Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde Vali Yardımcısı ve Kaymakam olarak görev yapan Bahir Altunkaya, 2012 yılında Burdur Vali Yardımcısı olarak atanmış, emeklilik öncesi mesleğinin son altı yılında Burdur’da görev yapmıştı.   2 Temmuz itibariyle emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Altunkaya onuruna veda yemeği verildi. Göl Polis Dinlenme Tesislerinde verilen yemeğe Vali Hasan Şıldak başta olmak üzere, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İl Hukuk İşleri Müdürü Mehmet Polat, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve 6 yıla yakın birlikte çalışma fırsatı bulduğu Valilik personeli katıldı.   Vali Hasan Şıldak yemeğin ardından kısa bir konuşma yapıp “Emekliğe ayrılan Vali Yardımcımız Bahir Altunkaya’nın onuruna düzenlediğimiz yemekte bir aradayız. Ben Sayın Vali Yardımcımız ile çok kısa bir süre çalışma fırsatı buldum. Ama tanıdığımız, bildiğimiz ve mesleğimizde isim yapmış bir büyüğümüz. Keşke daha uzun bir süre mesaimizi birlikte sürdürebilseydik. Ama uzun bir meslek hayatını, başarılı bir şekilde ilimizde tamamlayarak emekli oldu. Kendisini bizim kadrolarımızdan, Burdur Valiliği'mizden uğurlamanın onurunu yaşıyoruz. Mülki İdare Amirliği mesleği içerisinde bulunduğu Kaymakamlık görevlerinde, Vali Yardımcılığı görevlerinde uzun süreler ülkemize hizmet etti. Ben hizmetleri için kendisine teşekkür ediyorum. Katılımları dolayısıyla personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Vali Yardımcımız Bahir Altunkaya’ya bundan sonraki hayatlarında çocuklarıyla, eşiyle, ailecek mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.   Emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya da Şıldak’ın konuşmasının ardından duygularını paylaştı. Böyle bir veda programını düzenledikleri için Şıldak ve Valilik çalışanlarına teşekkür eden Altunkaya, birlikte çalıştıkları süre içerisinde mesai arkadaşlarıyla memur amir ilişkisi içerisinde değil, bir abi, kardeş gibi çalışarak mesleki tecrübelerini aktarma, yardımcı olma gayreti içerisinde olduğunu ifade edip, kendilerine bu süre zarfında gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri için teşekkür etti.
Burdur Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya’ya veda yemeği

Vali Hasan Şıldak, emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya onuruna verilen veda yemeğine katıldı.

 

40 yıllık devlet hizmetinde Mülki İdare Amiri olarak Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde Vali Yardımcısı ve Kaymakam olarak görev yapan Bahir Altunkaya, 2012 yılında Burdur Vali Yardımcısı olarak atanmış, emeklilik öncesi mesleğinin son altı yılında Burdur’da görev yapmıştı.

 

2 Temmuz itibariyle emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Altunkaya onuruna veda yemeği verildi. Göl Polis Dinlenme Tesislerinde verilen yemeğe Vali Hasan Şıldak başta olmak üzere, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İl Hukuk İşleri Müdürü Mehmet Polat, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve 6 yıla yakın birlikte çalışma fırsatı bulduğu Valilik personeli katıldı.

 

Vali Hasan Şıldak yemeğin ardından kısa bir konuşma yapıp “Emekliğe ayrılan Vali Yardımcımız Bahir Altunkaya’nın onuruna düzenlediğimiz yemekte bir aradayız. Ben Sayın Vali Yardımcımız ile çok kısa bir süre çalışma fırsatı buldum. Ama tanıdığımız, bildiğimiz ve mesleğimizde isim yapmış bir büyüğümüz. Keşke daha uzun bir süre mesaimizi birlikte sürdürebilseydik. Ama uzun bir meslek hayatını, başarılı bir şekilde ilimizde tamamlayarak emekli oldu. Kendisini bizim kadrolarımızdan, Burdur Valiliği'mizden uğurlamanın onurunu yaşıyoruz. Mülki İdare Amirliği mesleği içerisinde bulunduğu Kaymakamlık görevlerinde, Vali Yardımcılığı görevlerinde uzun süreler ülkemize hizmet etti. Ben hizmetleri için kendisine teşekkür ediyorum. Katılımları dolayısıyla personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Vali Yardımcımız Bahir Altunkaya’ya bundan sonraki hayatlarında çocuklarıyla, eşiyle, ailecek mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya da Şıldak’ın konuşmasının ardından duygularını paylaştı. Böyle bir veda programını düzenledikleri için Şıldak ve Valilik çalışanlarına teşekkür eden Altunkaya, birlikte çalıştıkları süre içerisinde mesai arkadaşlarıyla memur amir ilişkisi içerisinde değil, bir abi, kardeş gibi çalışarak mesleki tecrübelerini aktarma, yardımcı olma gayreti içerisinde olduğunu ifade edip, kendilerine bu süre zarfında gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.