VALİ YILMAZ KAYMAKAMLARI TOPLADI

Gündem 29.09.2016 - 17:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

VALİ YILMAZ KAYMAKAMLARI TOPLADI

Vali Yılmaz Başkanlığında Kaymakamlar Toplantısı yapıldı.
Vali Şerif Yılmaz Kaymakamlar toplantısına katıldı. İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda düzenlenen KÖYDES toplantısının hemen sonrasında Vali Yılmaz Başkanlığında Kaymakamlar toplantısı yapıldı. Toplantıya Vali Yılmaz ile birlikte Vali Yardımcıları Ali Nazım Balcıoğlu, Bülent Uygur ve İlçe Kaymakamları katıldı. Düzenlenen toplantıda, 15 Temmuz süreci sonrası ilan edilen Olağanüstü Hal Uygulaması ile ilgili bugüne kadar gelen süreç içerisinde yapılan uygulamalar gözden geçirilerek, devam eden süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantının devamında ilçelerde devam eden Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yatırım sürecinde olan inşaatlarının durumları ve yaşanan sıkıntılar görüşüldü. Yaşanan sorunlarla ilgili değerlendirmelerde bulunularak, devam eden yatırımların aşamalarıyla ilgili Vali Yılmaz bilgilendirildi. Vali Yılmaz toplantının sonunda 2016 - 2017 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla okullarda gerekli güvenlik tedbirlerinin alınarak, okul çeverelerinde öğrencilerin kötü alışkanlıklara bulaşmasını engelleyecek gerekli tedbirlerin alınarak konunun hassasiyetle takip edilmesi hususunda, Kaymakamlara talimatlarını aktardı. Toplantı gündeminde yer alan diğer konuların görüşülmesi sonrası toplantı sona erdi.
Vali Yılmaz Başkanlığında Kaymakamlar Toplantısı yapıldı.

Vali Şerif Yılmaz Kaymakamlar toplantısına katıldı.

İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda düzenlenen KÖYDES toplantısının hemen sonrasında Vali Yılmaz Başkanlığında Kaymakamlar toplantısı yapıldı. Toplantıya Vali Yılmaz ile birlikte Vali Yardımcıları Ali Nazım Balcıoğlu, Bülent Uygur ve İlçe Kaymakamları katıldı.

Düzenlenen toplantıda, 15 Temmuz süreci sonrası ilan edilen Olağanüstü Hal Uygulaması ile ilgili bugüne kadar gelen süreç içerisinde yapılan uygulamalar gözden geçirilerek, devam eden süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantının devamında ilçelerde devam eden Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yatırım sürecinde olan inşaatlarının durumları ve yaşanan sıkıntılar görüşüldü. Yaşanan sorunlarla ilgili değerlendirmelerde bulunularak, devam eden yatırımların aşamalarıyla ilgili Vali Yılmaz bilgilendirildi.

Vali Yılmaz toplantının sonunda 2016 - 2017 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla okullarda gerekli güvenlik tedbirlerinin alınarak, okul çeverelerinde öğrencilerin kötü alışkanlıklara bulaşmasını engelleyecek gerekli tedbirlerin alınarak konunun hassasiyetle takip edilmesi hususunda, Kaymakamlara talimatlarını aktardı.

Toplantı gündeminde yer alan diğer konuların görüşülmesi sonrası toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.