VALİ YILMAZ GÜNDEM ÖZEL’DE

Gündem 19.12.2016 - 15:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

VALİ YILMAZ GÜNDEM ÖZEL’DE

VALİ YILMAZ GÜNDEM ÖZEL’DE
  Burdur Valisi Şerif Yılmaz, K15 TV’deki Gündem Özel Programına konuk olacak. Vali Şerif Yılmaz, Kanal15 Televizyonunda her Salı canlı yayınlanan Gündem Özel programının konuğu olacak. Yılmaz; programda 2016 yılı genel değerlendirmesini, misyon ve vizyonları masaya yatıracak. Her Salı günü canlı yayınlanan,  Bilal Karasakal’ın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel’e konuk olacak Vali Yılmaz; Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Yeni Gün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kürşat Tuncel ve Dergi Ayrıntı ve bakayrıntı.com internet sitesinin sahibi Cemalettin Bektaş’ın sorularını yanıtlayıp, 2016 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.  
VALİ YILMAZ GÜNDEM ÖZEL’DE

 

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, K15 TV’deki Gündem Özel Programına konuk olacak.

Vali Şerif Yılmaz, Kanal15 Televizyonunda her Salı canlı yayınlanan Gündem Özel programının konuğu olacak. Yılmaz; programda 2016 yılı genel değerlendirmesini, misyon ve vizyonları masaya yatıracak.

Her Salı günü canlı yayınlanan,  Bilal Karasakal’ın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel’e konuk olacak Vali Yılmaz; Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Yeni Gün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kürşat Tuncel ve Dergi Ayrıntı ve bakayrıntı.com internet sitesinin sahibi Cemalettin Bektaş’ın sorularını yanıtlayıp, 2016 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.