VALİ YILMAZ’DAN TANITIM ATAĞI

Gündem 25.01.2017 - 16:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ YILMAZ’DAN TANITIM ATAĞI

Vali Şerif Yılmaz Salda Kayak Merkezine yaptığı ziyaretle tanıtım atağında bulundu.
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve basın mensuplarıyla Yeşilova ilçesindeki Salda Kayak Merkezini ziyaret edip, kayak takımlarıyla birlikte merkezi tanıtıp, herkesi davet etti. Konuşmasına 7 ailelik konaklama tesisisin yapılacağının müjdesini vererek başlayan Vali Şerif Yılmaz: “Özellikle tatil dönemlerinde fırsat bulup, kayak merkezlerine gelen misafirlerimiz var. Salda Kayak Merkezimiz de bu yıl ilgi görmeye başladı. Şu anda tek eksiğimiz konaklamayla ilgili, bu eksiği erken bitirmeyi planlamıştık ama Kış biraz erken geldi. Planlamalar yaptık, Belediyemizle beraber bu bölgede yeni tesisler, özellikle dışardan gelen misafirlerimizle beraber konaklayabileceği tesisleri yapmaya uğraşacağız. Önümüzdeki aydan itibaren burada çok rahat konaklayabilecekleri ve tatillerini çok rahat geçirebilecekleri bir tesise kavuşmuş olacağız. Ben her zaman söylüyorum: kayak pisti 1 kilometre uzunluğunda, toz kara sahip, yeşilin ve Salda Gölünün birlikte değerlendirilebileceği, güzel vakit geçirilebileceği, insanlarımızın dinlenebileceği bir mekân. Tüm kayak severleri, tüm sporseverleri Salda Kayak Merkezine bekliyoruz” dedi. 
Vali Şerif Yılmaz Salda Kayak Merkezine yaptığı ziyaretle tanıtım atağında bulundu.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve basın mensuplarıyla Yeşilova ilçesindeki Salda Kayak Merkezini ziyaret edip, kayak takımlarıyla birlikte merkezi tanıtıp, herkesi davet etti.

Konuşmasına 7 ailelik konaklama tesisisin yapılacağının müjdesini vererek başlayan Vali Şerif Yılmaz: “Özellikle tatil dönemlerinde fırsat bulup, kayak merkezlerine gelen misafirlerimiz var. Salda Kayak Merkezimiz de bu yıl ilgi görmeye başladı. Şu anda tek eksiğimiz konaklamayla ilgili, bu eksiği erken bitirmeyi planlamıştık ama Kış biraz erken geldi. Planlamalar yaptık, Belediyemizle beraber bu bölgede yeni tesisler, özellikle dışardan gelen misafirlerimizle beraber konaklayabileceği tesisleri yapmaya uğraşacağız. Önümüzdeki aydan itibaren burada çok rahat konaklayabilecekleri ve tatillerini çok rahat geçirebilecekleri bir tesise kavuşmuş olacağız. Ben her zaman söylüyorum: kayak pisti 1 kilometre uzunluğunda, toz kara sahip, yeşilin ve Salda Gölünün birlikte değerlendirilebileceği, güzel vakit geçirilebileceği, insanlarımızın dinlenebileceği bir mekân. Tüm kayak severleri, tüm sporseverleri Salda Kayak Merkezine bekliyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.