Vali Şıldak Uyardı

Gündem 29.04.2020 - 10:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak Uyardı

Vali Hasan Şıldak, Çeltikçi İlçesini örnek göstererek, salgının yayılma riskinin ve hızının ne kadar yüksek olduğuna dikkat çekti
Vali Hasan Şıldak, Çeltikçi İlçesini örnek göstererek, salgının yayılma riskinin ve hızının ne kadar yüksek olduğuna dikkat çekti, kurallara uymanın önemi ve evde kalmanın ne kadar gerekli olduğuna vurgu yaptı. Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla, sürecin hassasiyetine dikkat çekmeye özen gösteren Vali Şıldak, bugün yaptığı paylaşımda Çeltikçi İlçesindeki vaka sayısını örnek göstererek, herkesi tedbirleri eksiksiz uygulamaları konusunda uyardı. Vali Hasan Şıldak yaptığı paylaşımda; "Değerli Burdurlular, Salgının yayılma riskinin ve hızının ne kadar yüksek olduğu, Kurallara uymanın ne kadar önemli olduğu, Evde kalmanın ne kadar gerekli olduğu çok açık... Çeltikçi İlçemizde vaka sayısı 7’ye yükseldi! Herkesi tedbirleri eksiksiz uygulamaları konusunda uyarıyorum!" Dedi.
Vali Hasan Şıldak, Çeltikçi İlçesini örnek göstererek, salgının yayılma riskinin ve hızının ne kadar yüksek olduğuna dikkat çekti

Vali Hasan Şıldak, Çeltikçi İlçesini örnek göstererek, salgının yayılma riskinin ve hızının ne kadar yüksek olduğuna dikkat çekti, kurallara uymanın önemi ve evde kalmanın ne kadar gerekli olduğuna vurgu yaptı.

Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla, sürecin hassasiyetine dikkat çekmeye özen gösteren Vali Şıldak, bugün yaptığı paylaşımda Çeltikçi İlçesindeki vaka sayısını örnek göstererek, herkesi tedbirleri eksiksiz uygulamaları konusunda uyardı.

Vali Hasan Şıldak yaptığı paylaşımda;

"Değerli Burdurlular,

Salgının yayılma riskinin ve hızının ne kadar yüksek olduğu,

Kurallara uymanın ne kadar önemli olduğu,

Evde kalmanın ne kadar gerekli olduğu çok açık...

Çeltikçi İlçemizde vaka sayısı 7’ye yükseldi!

Herkesi tedbirleri eksiksiz uygulamaları konusunda uyarıyorum!" Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.