Vali Şıldak'tan Yeni Hafataya Başlarken Tedbirleri Sürdürelim Çağrısı

Gündem 11.05.2020 - 11:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak'tan Yeni Hafataya Başlarken Tedbirleri Sürdürelim Çağrısı

Vali Hasan Şıldak yeni haftaya başlarken sosyal medyadan yaptığı uyarıda, tedbirleri sürdürme konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi.
Açıklamalarının başında sağlıklı bir hafta temennisinde bulunan Vali Şıldak, daha sakin bir şehir için, tedbirlere uymaya devam ederek kontrollü bir dönemi oluşturmak için  herkese büyük sorumluluk düştüğünü vurguladı.   Normalleşme adımları olarak açıklanan uygulamaların, belirli kurallar çerçevesinde hizmetlerin halkımıza sunulması olduğunu vurgulayan Vali Şıldak, geçtiğimiz hafta başından itibaren İlimizde artan hareketlilik, araç ve yaya yoğunluğunun salgınla mücadele süreci için henüz erken bir gelişme olduğunun altını çizdi.   Yaptığı paylaşımda tedbirlerin hafifletilmesine yönelik alınan bir kararın olmadığını belirten Vali Şıldak, rehavete kapılmadan,  toplum içinde yaşamanın ortak sorumluluklarını hep birlikte üstlenerek tedbirleri en hassas şekilde sürdürelim, kuralları ihlal eden  çevremizdeki insanları uyaralım diyerek, Burdur'a ve bu şehirde yaşayan duyarlı insanlara inandığını yineledi.   Vali Şıldak yaptığı paylaşımda;   "Saygıdeğer Burdurlular,   Yeni bir haftaya başlarken bütün vatandaşlarımıza en başta sağlık diliyorum.   Geçtiğimiz hafta başından itibaren İlimizde hareketlilik arttı. Araç trafiği ve yaya yoğunluğunda önemli ölçüde bir yükseliş var.   Salgınla mücadele kapsamında bu durum tercih etmediğimiz, henüz erken bulduğumuz bir gelişme.   Devlet olarak sürecin başından bu yana kademe kademe arttırarak uyguladığımız tedbirlerde henüz hiçbir değişiklik yok. Bu tedbirlerin hafifletilmesine yönelik aldığımız bir karar yok.   Normalleşme adımları olarak açıkladığımız uygulamaları ise yine belirlenmiş olan kurallar çerçevesinde belli hizmetlerin halkımıza sunulması olarak değerlendirmek gerekiyor.   Lütfen toplum olarak kendimizi evden dışarıya yöneltmeyelim. Bu aşamaya gelmemizi sağlayan tedbirlere daha bir süre ihtiyacımız var.   Evde kalmaya devam edelim, Zorunlu hallerde dışarıda isek en kısa sürede eve dönelim, Toplu ortamlardan uzak duralım, Sosyal mesafeyi koruyalım, Maske kullanalım, El hijyenine çok önem verelim, Caddede, sokakta rahatça dolaşmayalım, Bana birşey olmaz düşüncesine kapılmayalım!   Kendimizi, ailemizi ve Burdur'u korumaya devam edelim!   Daha sakin bir şehirde, daha kontrollü bir dönemi oluşturmayı birlikte en büyük sorumluluğumuz olarak kabul edelim.   Lütfen kuralları ihlal eden  çevremizdeki insanları uyaralım!   Toplum içinde yaşamanın ortak sorumluluklarını hep birlikte üstlenelim.   Burdur'a güveniyorum, bu şehirde yaşayan duyarlı insanlara inanıyorum.   Sizlerle bir kez daha saygıyla beklentilerimi paylaşıyorum." ifadeelerine yer verdi
Vali Hasan Şıldak yeni haftaya başlarken sosyal medyadan yaptığı uyarıda, tedbirleri sürdürme konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi.

Açıklamalarının başında sağlıklı bir hafta temennisinde bulunan Vali Şıldak, daha sakin bir şehir için, tedbirlere uymaya devam ederek kontrollü bir dönemi oluşturmak için  herkese büyük sorumluluk düştüğünü vurguladı.

 

Normalleşme adımları olarak açıklanan uygulamaların, belirli kurallar çerçevesinde hizmetlerin halkımıza sunulması olduğunu vurgulayan Vali Şıldak, geçtiğimiz hafta başından itibaren İlimizde artan hareketlilik, araç ve yaya yoğunluğunun salgınla mücadele süreci için henüz erken bir gelişme olduğunun altını çizdi.

 

Yaptığı paylaşımda tedbirlerin hafifletilmesine yönelik alınan bir kararın olmadığını belirten Vali Şıldak, rehavete kapılmadan,  toplum içinde yaşamanın ortak sorumluluklarını hep birlikte üstlenerek tedbirleri en hassas şekilde sürdürelim, kuralları ihlal eden  çevremizdeki insanları uyaralım diyerek, Burdur'a ve bu şehirde yaşayan duyarlı insanlara inandığını yineledi.

 

Vali Şıldak yaptığı paylaşımda;

 

"Saygıdeğer Burdurlular,

 

Yeni bir haftaya başlarken bütün vatandaşlarımıza en başta sağlık diliyorum.

 

Geçtiğimiz hafta başından itibaren İlimizde hareketlilik arttı. Araç trafiği ve yaya yoğunluğunda önemli ölçüde bir yükseliş var.

 

Salgınla mücadele kapsamında bu durum tercih etmediğimiz, henüz erken bulduğumuz bir gelişme.

 

Devlet olarak sürecin başından bu yana kademe kademe arttırarak uyguladığımız tedbirlerde henüz hiçbir değişiklik yok. Bu tedbirlerin hafifletilmesine yönelik aldığımız bir karar yok.

 

Normalleşme adımları olarak açıkladığımız uygulamaları ise yine belirlenmiş olan kurallar çerçevesinde belli hizmetlerin halkımıza sunulması olarak değerlendirmek gerekiyor.

 

Lütfen toplum olarak kendimizi evden dışarıya yöneltmeyelim. Bu aşamaya gelmemizi sağlayan tedbirlere daha bir süre ihtiyacımız var.

 

Evde kalmaya devam edelim,

Zorunlu hallerde dışarıda isek en kısa sürede eve dönelim,

Toplu ortamlardan uzak duralım,

Sosyal mesafeyi koruyalım,

Maske kullanalım,

El hijyenine çok önem verelim,

Caddede, sokakta rahatça dolaşmayalım,

Bana birşey olmaz düşüncesine kapılmayalım!

 

Kendimizi, ailemizi ve Burdur'u korumaya devam edelim!

 

Daha sakin bir şehirde, daha kontrollü bir dönemi oluşturmayı birlikte en büyük sorumluluğumuz olarak kabul edelim.

 

Lütfen kuralları ihlal eden  çevremizdeki insanları uyaralım!

 

Toplum içinde yaşamanın ortak sorumluluklarını hep birlikte üstlenelim.

 

Burdur'a güveniyorum, bu şehirde yaşayan duyarlı insanlara inanıyorum.

 

Sizlerle bir kez daha saygıyla beklentilerimi paylaşıyorum." ifadeelerine yer verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.