Vali Şıldak'tan öğrencilere mektup

Eğitim 15.11.2019 - 08:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak'tan öğrencilere mektup

              Burdur Valiliği tarafından 2019-2020 eğitim öğretim döneminde uygulamaya geçirilen Burdur Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi İl genelinde kapsamlı uygulamalarla hayata geçirilmiştir. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bütün birimlerinin İl Merkezi, İlçeler ve Köylerimizde çok yönlü takip ve izlemesi çerçevesinde yürütülen Proje okullarda etkili bir uygulama takvimi içeriyor.   Vali Hasan Şıldak, öğrencilere hitaben mektup yazdı. Mektupta, BİGEP'e (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) ilişkin detaylar da yer aldı.             Vali Hasan Şıldak’ın Öğrencilere Hitaben Yazdığı Mektupta;   "Sevgili Öğrenci Kardeşim,           Bu yıl önemli bir sınava hazırlanıyorsunuz. Eğitim yılı sonunda gireceğiniz bu sınav hayatınızın bundan sonraki dönemleri için başlayacak sürecin belirleyicisi olacaktır. Sizin başarılı olmanız ve hayata daha iyi hazırlanabilmeniz amacıyla yeni bir proje başlattık. Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi adını verdiğimiz bu kapsamlı çalışmayla sizi sınava daha hazırlıklı hale getirmek, motivasyonunuzu yükseltmek ve her yıl olduğundan daha farklı bir sinerji oluşmasını sağlamayı amaçlıyoruz.         Öğretmenleriniz ile birlikte çalışmalarınızı, hazırlıklarınızı çok daha yakından takip ederek başarılı öğrencilerimizi ödüllendirmeyi planlıyoruz. Sizler Ülkemizin en değerli hazinesisiniz. Her birinizin başarısı Ülkemizin başarısı ve gücüne katkı sağlayacaktır. Aynı zamanda içinde bulunduğunuz yaşlarda göstereceğiniz çaba hayatınızın bundan sonraki dönemlerinde izleyeceğiniz yolu belirleyecektir.         Başarı ancak düzenli ve planlı çalışmayla elde edilir. Bundan daha önemlisi ise başarıyı istemek ve inanmaktır.         Hepinize üstün başarılar diliyorum.         Bir eğitim şehri olan Burdur’da EĞİTİM birinci öncelimizdir." İfadeleri yer aldı.

 

            Burdur Valiliği tarafından 2019-2020 eğitim öğretim döneminde uygulamaya geçirilen Burdur Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi İl genelinde kapsamlı uygulamalarla hayata geçirilmiştir. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bütün birimlerinin İl Merkezi, İlçeler ve Köylerimizde çok yönlü takip ve izlemesi çerçevesinde yürütülen Proje okullarda etkili bir uygulama takvimi içeriyor.

 

Vali Hasan Şıldak, öğrencilere hitaben mektup yazdı. Mektupta, BİGEP'e (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) ilişkin detaylar da yer aldı.

 

          Vali Hasan Şıldak’ın Öğrencilere Hitaben Yazdığı Mektupta;

 

"Sevgili Öğrenci Kardeşim,

 

        Bu yıl önemli bir sınava hazırlanıyorsunuz. Eğitim yılı sonunda gireceğiniz bu sınav hayatınızın bundan sonraki dönemleri için başlayacak sürecin belirleyicisi olacaktır. Sizin başarılı olmanız ve hayata daha iyi hazırlanabilmeniz amacıyla yeni bir proje başlattık. Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi adını verdiğimiz bu kapsamlı çalışmayla sizi sınava daha hazırlıklı hale getirmek, motivasyonunuzu yükseltmek ve her yıl olduğundan daha farklı bir sinerji oluşmasını sağlamayı amaçlıyoruz.

        Öğretmenleriniz ile birlikte çalışmalarınızı, hazırlıklarınızı çok daha yakından takip ederek başarılı öğrencilerimizi ödüllendirmeyi planlıyoruz. Sizler Ülkemizin en değerli hazinesisiniz. Her birinizin başarısı Ülkemizin başarısı ve gücüne katkı sağlayacaktır. Aynı zamanda içinde bulunduğunuz yaşlarda göstereceğiniz çaba hayatınızın bundan sonraki dönemlerinde izleyeceğiniz yolu belirleyecektir.

        Başarı ancak düzenli ve planlı çalışmayla elde edilir. Bundan daha önemlisi ise başarıyı istemek ve inanmaktır.

        Hepinize üstün başarılar diliyorum.

        Bir eğitim şehri olan Burdur’da EĞİTİM birinci öncelimizdir." İfadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.