Vali Şıldak’tan Burdur halkına teşekkür

Gündem 22.05.2020 - 12:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak’tan Burdur halkına teşekkür

Vali Şıldak’tan Burdur halkına teşekkür
  Burdur Valisi Hasan Şıldak  Milli Eğitim İl Müdürlüğü binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek korona virüs tedbirlerine ilişkin basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın toplantısında konuşan Vali Şıldak  Pandemi süresinde Sayın Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanının emirleri doğrultusunda hareket edildiğini, bu süreçte de Burdurlu vatandaşlarımızın sürece tam destek vererek hep birlikte bu salgını atlatıp normalleşme sürecini elimizden geldiğince hızlı bir şekilde gireceğini belitti.   Burdur’da  toplam 54 Vaka gerçekleştiğini bunlardan 9 u yurtdışı kaynaklı olduğu 30 unun ise Çeltikçi ilçemizde 1 kişinin  ise Bucak Kocaalilerde görüldüğünü belirterek hasta sayısının hızla azaldığını ve 11 Mayıstan inden itibaren yeni vaka görülmediğini sadece 1 hastanın tedavinin sürdüğünü ayrıca bu süreçte hiçbir sağlık çalışanımızda kovit-19 tespit edilmediğini  söyledi.   Vali Şıldak bu süreçte tedbirlere uymayan 875 kişiye idari para cezası uygulandığını, maske takma, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına vurgu yaparak özellikle önünüzdeki 4 günlük sokağa çıkma yasağında istisnai durumlar olmadığı sürece taviz verilmeden cezai yaptırımların uygulanacağını ifade etti.   En başta  Burdur halkına  büyük bir sabırla kurallara uydukları ve hep birlikte bizlerle bu süreci yönetmemizde bizlere büyük desteği olan   Vefa sosyal destek gruplarına, kolluk kuvvetlerimiz , sağlık çalışanları, AFAD ve basın çalışanlarına pandemi sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür etti.
Vali Şıldak’tan Burdur halkına teşekkür

 

Burdur Valisi Hasan Şıldak  Milli Eğitim İl Müdürlüğü binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek korona virüs tedbirlerine ilişkin basın açıklaması gerçekleştirdi.

Basın toplantısında konuşan Vali Şıldak  Pandemi süresinde Sayın Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanının emirleri doğrultusunda hareket edildiğini, bu süreçte de Burdurlu vatandaşlarımızın sürece tam destek vererek hep birlikte bu salgını atlatıp normalleşme sürecini elimizden geldiğince hızlı bir şekilde gireceğini belitti.

 

Burdur’da  toplam 54 Vaka gerçekleştiğini bunlardan 9 u yurtdışı kaynaklı olduğu 30 unun ise Çeltikçi ilçemizde 1 kişinin  ise Bucak Kocaalilerde görüldüğünü belirterek hasta sayısının hızla azaldığını ve 11 Mayıstan inden itibaren yeni vaka görülmediğini sadece 1 hastanın tedavinin sürdüğünü ayrıca bu süreçte hiçbir sağlık çalışanımızda kovit-19 tespit edilmediğini  söyledi.

 

Vali Şıldak bu süreçte tedbirlere uymayan 875 kişiye idari para cezası uygulandığını, maske takma, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına vurgu yaparak özellikle önünüzdeki 4 günlük sokağa çıkma yasağında istisnai durumlar olmadığı sürece taviz verilmeden cezai yaptırımların uygulanacağını ifade etti.

 

En başta  Burdur halkına  büyük bir sabırla kurallara uydukları ve hep birlikte bizlerle bu süreci yönetmemizde bizlere büyük desteği olan   Vefa sosyal destek gruplarına, kolluk kuvvetlerimiz , sağlık çalışanları, AFAD ve basın çalışanlarına pandemi sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.