Vali Şıldak’tan Burdur’da seçim güvenliği toplantısı

Gündem 21.06.2018 - 13:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak’tan Burdur’da seçim güvenliği toplantısı

Vali Hasan Şıldak Başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
Vali Hasan Şıldak başkanlığında, 24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi alınan tedbirleri gözden geçirmek üzere toplantı yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcıları Hayri Sandıkcı, Ali Nazım Balcıoğlu, Mehmet Yıldız, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür V. Yasin Tokgöz, İl Yazı İşleri Müdür V. Ramazan Şencan ve ilgili personel katıldı.   Pazar günü yapılacak seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesini teminen alınan seçim güvenliği tedbirlerinin ayrıntılı olarak görüşüldüğü toplantıda, önceki seçimlerde yaşanan olaylar da göz önünde bulundurularak alınan tedbirler tekrar gözden geçirildi.   Seçim işlemlerini düzen içinde yapma ve yaptırma görevinin Yüksek Seçim Kurulunun denetiminde il ve ilçe seçim kurullarına ait olduğunu belirten Vali Hasan Şıldak, "idare olarak bu süreçte görevinin kamu güvenliğinin ve huzurun sağlanması" olduğunu belirterek, kurumlar arasında gerekli koordinasyon ve işbirliğini sağlayarak seçim sürecinde üzerlerine düşen sorumluluğu titizlikle yerine getireceklerini ifade etti.   Seçim öncesi, oy verme günü ve seçimlerden sonra alınması gereken tedbirlerin ayrıntılı olarak gözden geçirildiği toplantının devamında, Vali Hasan Şıldak seçim sürecinde görev alacak kamu görevlileri ve güvenlik güçlerinin idarenin tarafsızlığını zedeleyici tutum ve davranışlara kesinlikle mahal vermeden, seçim sürecinin İlimizde her zaman olduğu gibi huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi için gereken hassasiyeti göstereceklerini söyledi.
Vali Hasan Şıldak Başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Vali Hasan Şıldak başkanlığında, 24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi alınan tedbirleri gözden geçirmek üzere toplantı yapıldı.

Toplantıya Vali Yardımcıları Hayri Sandıkcı, Ali Nazım Balcıoğlu, Mehmet Yıldız, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür V. Yasin Tokgöz, İl Yazı İşleri Müdür V. Ramazan Şencan ve ilgili personel katıldı.

 

Pazar günü yapılacak seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesini teminen alınan seçim güvenliği tedbirlerinin ayrıntılı olarak görüşüldüğü toplantıda, önceki seçimlerde yaşanan olaylar da göz önünde bulundurularak alınan tedbirler tekrar gözden geçirildi.

 

Seçim işlemlerini düzen içinde yapma ve yaptırma görevinin Yüksek Seçim Kurulunun denetiminde il ve ilçe seçim kurullarına ait olduğunu belirten Vali Hasan Şıldak, "idare olarak bu süreçte görevinin kamu güvenliğinin ve huzurun sağlanması" olduğunu belirterek, kurumlar arasında gerekli koordinasyon ve işbirliğini sağlayarak seçim sürecinde üzerlerine düşen sorumluluğu titizlikle yerine getireceklerini ifade etti.

 

Seçim öncesi, oy verme günü ve seçimlerden sonra alınması gereken tedbirlerin ayrıntılı olarak gözden geçirildiği toplantının devamında, Vali Hasan Şıldak seçim sürecinde görev alacak kamu görevlileri ve güvenlik güçlerinin idarenin tarafsızlığını zedeleyici tutum ve davranışlara kesinlikle mahal vermeden, seçim sürecinin İlimizde her zaman olduğu gibi huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi için gereken hassasiyeti göstereceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.