Vali Şıldak'tan 100.Yıl Çağrısı

Gündem 22.04.2020 - 15:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak'tan 100.Yıl Çağrısı

VALİ ŞILDAK’TAN 100. YIL COŞKUSUNU EV VE İŞYERLERİMİZİ BAYRAKLARLA DONATARAK YAŞAYALIM ÇAĞRISI
  Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 23 Nisan 1920 tarihinde açılan, bağımsızlık mücadelesi verdiğimiz Kurtuluş Savaşı’nın yönetildiği, şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarının başında gelen, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yılını kutlamanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz.   İçinde bulunduğumuz Koronavirüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında, yapılacak tören ve etkinliklerin bir kısmının ertelenmiş olmasına rağmen, tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de, 100. Yıl coşkusu ve heyecanı yaşanmaya devam ediyor.   Bu kapsamda sosyal medya hesabından Burdurlulara seslenen Vali Hasan Şıldak, “ev ve işyerlerini bayraklarla donatarak 100. Yıl coşkusuna ortak olalım” çağrısında bulundu.   Vali Şıldak yaptığı paylaşımda,    “Haydi Burdur Evlerimizi, İşyerlerimizi Bayraklarla Donatalım...   Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Açılışının 100. Yıl Dönümünü kutlamanın mutluluk ve gururunu yaşarken, bütün vatandaşlarımızı evlerine Ay Yıldızlı Bayrağımızı asarak 100. yıl coşkusuna ortak olmaya davet ediyorum... “  dedi.  
VALİ ŞILDAK’TAN 100. YIL COŞKUSUNU EV VE İŞYERLERİMİZİ BAYRAKLARLA DONATARAK YAŞAYALIM ÇAĞRISI
 
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 23 Nisan 1920 tarihinde açılan, bağımsızlık mücadelesi verdiğimiz Kurtuluş Savaşı’nın yönetildiği, şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarının başında gelen, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yılını kutlamanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz.
 
İçinde bulunduğumuz Koronavirüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında, yapılacak tören ve etkinliklerin bir kısmının ertelenmiş olmasına rağmen, tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de, 100. Yıl coşkusu ve heyecanı yaşanmaya devam ediyor.
 
Bu kapsamda sosyal medya hesabından Burdurlulara seslenen Vali Hasan Şıldak, “ev ve işyerlerini bayraklarla donatarak 100. Yıl coşkusuna ortak olalım” çağrısında bulundu.
 
Vali Şıldak yaptığı paylaşımda, 
 
“Haydi Burdur Evlerimizi, İşyerlerimizi Bayraklarla Donatalım...
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Açılışının 100. Yıl Dönümünü kutlamanın mutluluk ve gururunu yaşarken, bütün vatandaşlarımızı evlerine Ay Yıldızlı Bayrağımızı asarak 100. yıl coşkusuna ortak olmaya davet ediyorum... “  dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.