Vali Şıldak Salda Gölü'nde İncelemede Bulundu

14.05.2020 - 09:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak Salda Gölü'nde İncelemede Bulundu

Vali Şıldak Salda Gölü'nde İncelemede Bulundu
Vali Hasan Şıldak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ile birlikte Salda Gölü Çevresinde incelemede bulunarak yürütülen çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı.   Geride bıraktığımız yıl 1.5 milyon insanın ziyarette bulunduğu eşsiz turkuazın tonlarıyla yeşille mavinin iç içe olduğu Salda Gölü sadece İlimiz ve Ülkemiz değil Dünyanın en berrak ve en temiz gölleri arasında yer alıyor.   Salda Gölü'nde koruma-kullanım dengesi gözetilerek doğal yapıyı koruma amaçlı yürütülen çalışmalar devam ediyor.   Bugün Salda Gölü çevresinde yerinde incelemelerde bulunan Vali Şıldak, Halk Plajı ve Beyaz Adalar'da planlanan çalışmaları yerinde gördü.   Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinin de yer aldığı incelemede Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman,  Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kolçak ve  TOKİ'den ilgili Daire Başkanı'da yer aldı.   İncelemeleri sonrası sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Vali Şıldak, İlimizin gözbebeği Salda Gölü çevresinde doğal yapıyı koruma ve bölgedeki bütün imar kirliliklerini ortadan kaldırmaya yönelik olarak büyük bir özenle sürdürülen çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü ve Toplu Konut İdaresi Yetkilileri ile birlikte yerinde değerlendirdiklerini belirten açıklamada bulundu.    
Vali Şıldak Salda Gölü'nde İncelemede Bulundu
Vali Hasan Şıldak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ile birlikte Salda Gölü Çevresinde incelemede bulunarak yürütülen çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı.
 
Geride bıraktığımız yıl 1.5 milyon insanın ziyarette bulunduğu eşsiz turkuazın tonlarıyla yeşille mavinin iç içe olduğu Salda Gölü sadece İlimiz ve Ülkemiz değil Dünyanın en berrak ve en temiz gölleri arasında yer alıyor.
 
Salda Gölü'nde koruma-kullanım dengesi gözetilerek doğal yapıyı koruma amaçlı yürütülen çalışmalar devam ediyor.
 
Bugün Salda Gölü çevresinde yerinde incelemelerde bulunan Vali Şıldak, Halk Plajı ve Beyaz Adalar'da planlanan çalışmaları yerinde gördü.
 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinin de yer aldığı incelemede Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman,  Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kolçak ve  TOKİ'den ilgili Daire Başkanı'da yer aldı.
 
İncelemeleri sonrası sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Vali Şıldak, İlimizin gözbebeği Salda Gölü çevresinde doğal yapıyı koruma ve bölgedeki bütün imar kirliliklerini ortadan kaldırmaya yönelik olarak büyük bir özenle sürdürülen çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü ve Toplu Konut İdaresi Yetkilileri ile birlikte yerinde değerlendirdiklerini belirten açıklamada bulundu.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.