Vali Şıldak, "Memurlarımız, kurumlarımız sizin için çalışıyor"

Gündem 06.12.2019 - 14:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak, "Memurlarımız, kurumlarımız sizin için çalışıyor"

"Köylerde nüfusun azalmaması için hizmetlerin iyiye götürülmesi lazım."
  Gökçebağ programı kapsamında aile ziyaretlerinde de bulunan Vali Hasan Şıldak köy halkı ile bir araya gelerek isteklerini dinledi.   BİGEP kapsamında gerçekleştirilen programda; Gökçebağ İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Şıldak, programının devamında 95 yaşındaki Mehmet Doğan’ı, Üçüz bebekleri olan Çakır Ailesi’ni ve Eroğlu ailesinin 3,5 yaşındaki kızları Sultan’ı evinde ziyaret ederek ailelerle bir araya geldiler. Gökçebağ programında köy sakinleri ile de bir araya gelen Vali Şıldak, vatandaşların köy ve genel konularla ilgili ihtiyaç ve taleplerini dinledi.   "Devlet daireleri vatandaşa uzak değil" Vali Hasan Şıldak, vatandaş buluşmasında yaptığı konuşmada; “Gerçekten bakanlıklarımız, kurumlarımız her türlü imkanı sağlıyor, insanımızın yanında oluyor. Sosyal imkanlar sağlıyor. Maddi imkanlar sağlıyor. Bunları biz de eksiksiz uygulamaya çalışıyoruz. Artık eski dönemlerde olduğu gibi devlet daireleri vatandaşa uzak değil. Bütün vatandaşlarımızın emrinde her zaman. Memurlarımız, kurumlarımız sizin için çalışıyor. En iyi şekilde bu hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Köyümüzün 2020 yılında içme suyu şebeke hattı yenilenecek.    "Derdi sıkıntısı olan vatandaşlarımızı davet ediyorum”   Maksadımız hep aynı, Devlet olarak vatandaşımız için daha güzel işler yapacağız. Bu işlerin başında Cumhurbaşkanımız olmak üzere büyüklerimizin bakış açısı şöyle. Köydeki olan şehirde de olacak, şehirdeki olan da köyde olacak. Köylerde nüfus azalıyor. Köydeki nüfusu azaltmamamız  lazım. Köyde hayvancılık yapan, tarım yapan köyde oturmaya devam etmesi lazım. O sebepten köydeki hizmetlerin de iyiye götürülmesi lazım. Köyler kasaba gibi olması lazım. Suyu olacak, kanalizasyonu olacak, çamurdan kurtulacak.” Dedi.   Vali Hasan Şıldak konuşmasının son bölümünde vatandaşımızın istek ve taleplerinin takipçisi olacağını ifade ederek her hafta Salı günü Valiliğimizde Vatandaşla Buluşma Toplantısı gerçekleştiriyorum. Vatandaşlarımızla orada birebir görüşüyorum. Derdi sıkıntısı olan vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.
"Köylerde nüfusun azalmaması için hizmetlerin iyiye götürülmesi lazım."

 

Gökçebağ programı kapsamında aile ziyaretlerinde de bulunan Vali Hasan Şıldak köy halkı ile bir araya gelerek isteklerini dinledi.

 

BİGEP kapsamında gerçekleştirilen programda; Gökçebağ İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Şıldak, programının devamında 95 yaşındaki Mehmet Doğan’ı, Üçüz bebekleri olan Çakır Ailesi’ni ve Eroğlu ailesinin 3,5 yaşındaki kızları Sultan’ı evinde ziyaret ederek ailelerle bir araya geldiler.


Gökçebağ programında köy sakinleri ile de bir araya gelen Vali Şıldak, vatandaşların köy ve genel konularla ilgili ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
 

"Devlet daireleri vatandaşa uzak değil"


Vali Hasan Şıldak, vatandaş buluşmasında yaptığı konuşmada;


“Gerçekten bakanlıklarımız, kurumlarımız her türlü imkanı sağlıyor, insanımızın yanında oluyor. Sosyal imkanlar sağlıyor. Maddi imkanlar sağlıyor. Bunları biz de eksiksiz uygulamaya çalışıyoruz. Artık eski dönemlerde olduğu gibi devlet daireleri vatandaşa uzak değil. Bütün vatandaşlarımızın emrinde her zaman. Memurlarımız, kurumlarımız sizin için çalışıyor. En iyi şekilde bu hizmetleri yapmaya çalışıyoruz.

Köyümüzün 2020 yılında içme suyu şebeke hattı yenilenecek. 

 

"Derdi sıkıntısı olan vatandaşlarımızı davet ediyorum”
 

Maksadımız hep aynı, Devlet olarak vatandaşımız için daha güzel işler yapacağız. Bu işlerin başında Cumhurbaşkanımız olmak üzere büyüklerimizin bakış açısı şöyle. Köydeki olan şehirde de olacak, şehirdeki olan da köyde olacak. Köylerde nüfus azalıyor. Köydeki nüfusu azaltmamamız  lazım. Köyde hayvancılık yapan, tarım yapan köyde oturmaya devam etmesi lazım. O sebepten köydeki hizmetlerin de iyiye götürülmesi lazım. Köyler kasaba gibi olması lazım. Suyu olacak, kanalizasyonu olacak, çamurdan kurtulacak.” Dedi.

 

Vali Hasan Şıldak konuşmasının son bölümünde vatandaşımızın istek ve taleplerinin takipçisi olacağını ifade ederek her hafta Salı günü Valiliğimizde Vatandaşla Buluşma Toplantısı gerçekleştiriyorum. Vatandaşlarımızla orada birebir görüşüyorum. Derdi sıkıntısı olan vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.