Vali Şıldak 2019'un son saatlerinde denetimlerde bulundu

Asayiş 02.01.2020 - 09:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak 2019'un son saatlerinde denetimlerde bulundu

             Vali Hasan Şıldak, 2020 yılına sayılı saatler kala, yıl başı tedbirlerini yerinde denetledi, görevi başındaki personel ve vatandaşların yeni yılını kutladı.              2019 yılının son günü, yeni yıla girerken saat 20.00-23.30 arası bir dizi inceleme ve denetimlerde bulunan Vali Şıldak, nöbetçi sağlık ve güvenlik birimlerini ziyaret ederek, uygulamaya konulan tedbirleri yerinde gördü.              112 Acil Çağrı Merkezi, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER), 2 ve 3 No'lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret ederek gelen çağrılar, müdahalede bulunulan olaylarla ilgili bilgi alan Vali Şıldak personelin yeni yılını kutladı.              Ziyaretlerine Devlet Hastanesi ile devam eden Vali Şıldak acil servis, poliklinikler ve çocuk servisini ziyaret ederek personel, hasta ve hasta yakınlarının yeni yılını tebrik etti, çocuk servisinde ziyaret ettiği hastalara oyuncak hediye etti.              İnceleme ve denetimlerine güvenlik birimleri ile devam eden Vali Şıldak, Cumhuriyet Meydanında görevi başındaki polisler,  Şehit  Kemal Sunar Polis Merkezi, Çevre Yolu Kontrol Noktası ve  Merkez İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek görev başındaki polis ve jandarma birimlerinin yeni yılını kutladı, uygulamaya konulan genel asayiş ve trafik tedbirleri ile ilgili bilgi aldı.

 

           Vali Hasan Şıldak, 2020 yılına sayılı saatler kala, yıl başı tedbirlerini yerinde denetledi, görevi başındaki personel ve vatandaşların yeni yılını kutladı.

 

           2019 yılının son günü, yeni yıla girerken saat 20.00-23.30 arası bir dizi inceleme ve denetimlerde bulunan Vali Şıldak, nöbetçi sağlık ve güvenlik birimlerini ziyaret ederek, uygulamaya konulan tedbirleri yerinde gördü.

 

           112 Acil Çağrı Merkezi, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER), 2 ve 3 No'lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret ederek gelen çağrılar, müdahalede bulunulan olaylarla ilgili bilgi alan Vali Şıldak personelin yeni yılını kutladı.

 

           Ziyaretlerine Devlet Hastanesi ile devam eden Vali Şıldak acil servis, poliklinikler ve çocuk servisini ziyaret ederek personel, hasta ve hasta yakınlarının yeni yılını tebrik etti, çocuk servisinde ziyaret ettiği hastalara oyuncak hediye etti.

 

           İnceleme ve denetimlerine güvenlik birimleri ile devam eden Vali Şıldak, Cumhuriyet Meydanında görevi başındaki polisler,  Şehit  Kemal Sunar Polis Merkezi, Çevre Yolu Kontrol Noktası ve  Merkez İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek görev başındaki polis ve jandarma birimlerinin yeni yılını kutladı, uygulamaya konulan genel asayiş ve trafik tedbirleri ile ilgili bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.