Vali Şerif Yılmaz, Boğalar 19. Yörük Türkmen Kültür Şölenine katıldı

Kültür 23.07.2017 - 12:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şerif Yılmaz, Boğalar 19. Yörük Türkmen Kültür Şölenine katıldı

Vali Şerif Yılmaz, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve çok sayıda Bakanımızın teşrif ettiği Boğalar 19. Yörük Türkmen Kültür Şölenine katıldı.
Muğla’nın Seydikemer İlçesi Boğalar Mahallesi'nde yapılan şölene, Başbakan Sayın Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'ın yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Muğla Valisi Esengül Civelek, Burdur Valisi Şerif Yılmaz,  Denizli Valisi Hasan Karahan, Milletvekilleri,  protokol üyeleri, yörükler ve vatandaşlar katıldı. Başbakan Yıldırım'ın gelişinden önce Beşkaza Yaylalarındaki şölen alanına giden Vali Yılmaz, Boğalar Kültür Yörük Derneği Başkanı Ali Boğa tarafından karşılandı. Vali Yılmaz’a Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Reşat Petek ve MÜSİAD eski Genel Başkanı Nail Olpak eşlik etti. Vali Yılmaz Başkan Boğa eşliğinde yörük kültürünün yaşatıldığı şölen alanını gezdi. Alanı dolaştıktan sonra Başbakan ve beraberinde ki Bakanları karşılamak üzere Dalaman Havaalanına geçen Vali Yılmaz, Muğla Valisi Esengül Civelek ve Muğla Protokolü ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım'ı karşıladı.
Vali Şerif Yılmaz, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve çok sayıda Bakanımızın teşrif ettiği Boğalar 19. Yörük Türkmen Kültür Şölenine katıldı.
Muğla’nın Seydikemer İlçesi Boğalar Mahallesi'nde yapılan şölene, Başbakan Sayın Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'ın yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan KayaMuğla Valisi Esengül Civelek, Burdur Valisi Şerif Yılmaz,  Denizli Valisi Hasan Karahan, Milletvekilleri,  protokol üyeleri, yörükler ve vatandaşlar katıldı.
Başbakan Yıldırım'ın gelişinden önce Beşkaza Yaylalarındaki şölen alanına giden Vali Yılmaz, Boğalar Kültür Yörük Derneği Başkanı Ali Boğa tarafından karşılandı. Vali Yılmaz’a Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Reşat Petek ve MÜSİAD eski Genel Başkanı Nail Olpak eşlik etti.
Vali Yılmaz Başkan Boğa eşliğinde yörük kültürünün yaşatıldığı şölen alanını gezdi. Alanı dolaştıktan sonra Başbakan ve beraberinde ki Bakanları karşılamak üzere Dalaman Havaalanına geçen Vali Yılmaz, Muğla Valisi Esengül Civelek ve Muğla Protokolü ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım'ı karşıladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.