VALİ ŞILDAK, KAYMAKAMLARI KABUL ETTİ

Gündem 19.09.2018 - 11:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ŞILDAK, KAYMAKAMLARI KABUL ETTİ

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Altınyayla Kaymakamı Sedat Özdemir ve Ağlasun Kaymakam V. Harun Reşit Han’ı kabul etti.
2018 yılı Mülki İdare Amirleri atamasının ardından görevlerine başlayan Altınyayla Kaymakamı Özdemir ve Ağlasun Kaymakam V. Han,  Vali Şıldak’ı makamında ziyaret ettiler. Vali Şıldak, Kaymakamlara yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.  Bir süre makamında görüştükleri Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın emir ve talimatlarını alan Kaymakam Özdemir ve Kaymakam V. Han ziyaretleri sonrası Valilikten ayrıldılar.
Burdur Valisi Hasan Şıldak, Altınyayla Kaymakamı Sedat Özdemir ve Ağlasun Kaymakam V. Harun Reşit Han’ı kabul etti.

2018 yılı Mülki İdare Amirleri atamasının ardından görevlerine başlayan Altınyayla Kaymakamı Özdemir ve Ağlasun Kaymakam V. Han,  Vali Şıldak’ı makamında ziyaret ettiler. Vali Şıldak, Kaymakamlara yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

 Bir süre makamında görüştükleri Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın emir ve talimatlarını alan Kaymakam Özdemir ve Kaymakam V. Han ziyaretleri sonrası Valilikten ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.