Vali Hasan Şıldak'tan 23 Nisan'da Doğum Günü Süprizi

Gündem 23.04.2020 - 17:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Hasan Şıldak'tan 23 Nisan'da Doğum Günü Süprizi

Vali Hasan Şıldak'tan 23 Nisan'da Doğum Günü Süprizi
Burdur Valisi Hasan Şıldak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu evlerinde yaşayan üç çocuğa doğum günü süprizi yaptı. Valilik Vefa Sosyal Destek Grupları  ile ilgili kurumların katkıları ile gerçekleşen 23 Nisan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen sürpriz doğum günü kutlamasına ; Vali Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve Vefa Sosyal Destek Grupları katıldı üç ayrı doğum gününde, çocuklar ve aileleri süpriz doğum günü için başta Vali Hasan Şıldak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdiler.
Vali Hasan Şıldak'tan 23 Nisan'da Doğum Günü Süprizi

Burdur Valisi Hasan Şıldak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu evlerinde yaşayan üç çocuğa doğum günü süprizi yaptı.

Valilik Vefa Sosyal Destek Grupları  ile ilgili kurumların katkıları ile gerçekleşen 23 Nisan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen sürpriz doğum günü kutlamasına ;

Vali Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve Vefa Sosyal Destek Grupları katıldı üç ayrı doğum gününde, çocuklar ve aileleri süpriz doğum günü için başta Vali Hasan Şıldak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.