Vali Hasan Şıldak, Gündem Özel'e konuk oluyor

Gündem 02.01.2020 - 13:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Hasan Şıldak, Gündem Özel'e konuk oluyor

               Burdur Valisi Hasan Şıldak, Kanal 15'in ilgiyle takip edilen tartışma programı 'Gündem Özel'e konuk oluyor.                Gündem Özel, Kanal 15 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Yarın (Cuma) saat 20.00'de yayında olacak programa, Burdur Valisi Hasan Şıldak da konuk olarak katılacak.                 Moderatörlüğünü Bilal Karasakal'ın yaptığı programda; Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, Dergi Ayrıntı'dan Cemalettin Bektaş ve Burdur Gazetesi'nden Hasan Türkel, kamuoyunun merak ettiği soruları Vali Şıldak'a iletecekler.

 

             Burdur Valisi Hasan Şıldak, Kanal 15'in ilgiyle takip edilen tartışma programı 'Gündem Özel'e konuk oluyor.

 

             Gündem Özel, Kanal 15 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Yarın (Cuma) saat 20.00'de yayında olacak programa, Burdur Valisi Hasan Şıldak da konuk olarak katılacak.

 

              Moderatörlüğünü Bilal Karasakal'ın yaptığı programda; Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, Dergi Ayrıntı'dan Cemalettin Bektaş ve Burdur Gazetesi'nden Hasan Türkel, kamuoyunun merak ettiği soruları Vali Şıldak'a iletecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.