Vali Hasan Şıldak’dan İftiraya Sert Tepki

Gündem 20.12.2019 - 20:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Hasan Şıldak’dan İftiraya Sert Tepki

Vali Hasan Şıldak’dan İftiraya Sert Tepki
  Burdur Valisi Hasan Şıldak  bakayrıntı.com haber sitemize verdigi demeçte bir haftadır Burdur Tüketiciler Derneği Başkanı Kemal Aslan’ın internet sitesinde Burdur’da üst düzey bir kamu görevlisi devlete ait misafirhanede polis baskını ile yakalandığı ve üzeri kapatıldığı yayınına tepki göstererek; “Bizler bu kamu görevlisi arkadaşımızın her zaman yanındayız ve eminiz ki buna nazaran bütün soruşturmaları yaptık.  Bu arkadaşımızdan emin oldugumuz gibi soruşturma sonuçlandı ve bizler yanılmadık. Ancak bu olayın takipçisi olacağız. Sebepsizce böyle bir iftira atılmaz.  Mutlaka bunu yaptıranlar vardır.  Devlet olarak bunu bulup yargının karşısına çıkarmak bizlerin görevidir. Hiç kimse iftira atıp kurtulamaz. Valilik olarak bir açıklama yaptık halkımızın bunun gibi iftiralarla dolu dedikodulara itibar etmeyeceğindende eminiz.” dedi.   Burdur Valiliği tarafından yayınlanan basın açıklamasını paylaşıyoruz.   Burdur Tüketicileri Koruma Derneği internet sitesinde 16.12.2019 tarihinde yapılan basın açıklamasında, “Geçtiğimiz hafta üst düzey bir kamu görevlisinin kamuya ait bir misafirhanede polis baskınında yakalandığı, ancak olayın kapatıldığı” şeklindeki iddiayla ilgili olarak Valiliğimiz tarafından kapsamlı olarak yürütülen inceleme ve araştırma sonucunda, iddia edilen hususların gerçeği yansıtmadığı, böyle bir olayın vuku bulmadığı anlaşılmıştır.    Bu tür dayanağı olmayan açıklamaların, kamu kuruluşları ve kamu görevlilerini yıpratmaya yönelik bir nitelik taşıdığı değerlendirilmiş olup bunlara kesinlikle itibar edilmemesi gerekmektedir.
Vali Hasan Şıldak’dan İftiraya Sert Tepki

 

Burdur Valisi Hasan Şıldak  bakayrıntı.com haber sitemize verdigi demeçte bir haftadır Burdur Tüketiciler Derneği Başkanı Kemal Aslan’ın internet sitesinde Burdur’da üst düzey bir kamu görevlisi devlete ait misafirhanede polis baskını ile yakalandığı ve üzeri kapatıldığı yayınına tepki göstererek; “Bizler bu kamu görevlisi arkadaşımızın her zaman yanındayız ve eminiz ki buna nazaran bütün soruşturmaları yaptık.  Bu arkadaşımızdan emin oldugumuz gibi soruşturma sonuçlandı ve bizler yanılmadık. Ancak bu olayın takipçisi olacağız. Sebepsizce böyle bir iftira atılmaz.  Mutlaka bunu yaptıranlar vardır.  Devlet olarak bunu bulup yargının karşısına çıkarmak bizlerin görevidir. Hiç kimse iftira atıp kurtulamaz. Valilik olarak bir açıklama yaptık halkımızın bunun gibi iftiralarla dolu dedikodulara itibar etmeyeceğindende eminiz.” dedi.
 

Burdur Valiliği tarafından yayınlanan basın açıklamasını paylaşıyoruz.

 

Burdur Tüketicileri Koruma Derneği internet sitesinde 16.12.2019 tarihinde yapılan basın açıklamasında, “Geçtiğimiz hafta üst düzey bir kamu görevlisinin kamuya ait bir misafirhanede polis baskınında yakalandığı, ancak olayın kapatıldığı” şeklindeki iddiayla ilgili olarak Valiliğimiz tarafından kapsamlı olarak yürütülen inceleme ve araştırma sonucunda, iddia edilen hususların gerçeği yansıtmadığı, böyle bir olayın vuku bulmadığı anlaşılmıştır. 

 

Bu tür dayanağı olmayan açıklamaların, kamu kuruluşları ve kamu görevlilerini yıpratmaya yönelik bir nitelik taşıdığı değerlendirilmiş olup bunlara kesinlikle itibar edilmemesi gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.