Vali Günaydın’dan Yere İzmarit Atmayın Uyarısı!

Gündem 23.11.2016 - 15:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Vali Günaydın’dan Yere İzmarit Atmayın Uyarısı!

Vali Günaydın’dan Yere İzmarit Atmayın Uyarısı!
Muhtarlara bir araya gelen Vali Şehmus Günaydın, vatandaşları yere sigara izmariti atmamaları konusunda uyardı. Isparta Valisi Şehmus Günaydın, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Vali Günaydın, muhtarlardan sorunların çözümü noktasında acele tespit ederek ilgili birimlere iletilmesini istedi. Isparta'da geçen hafta yurt içi ve yurt dışı turizm potansiyelinden gerekli payı alması için çalıştay düzenlendiğini hatırlatan Vali Şehmus Günaydın; " Şehrimizin eksikliklerini gidermek zorundayız. Bunlardan biri yere sigara izmariti atılması. Bu ciddi rahatsızlık veriyor. Tüm vatandaşlarımıza ve sigara içenlere sesleniyorum. Lütfen sigara izmaritini çöp kutularına atalım. Yeri kirletme konusunda hassas davranalım. Özen gösterelim. Çünkü temiz şehir hepimizin ortak arzusu. Bunun için herkesin üzerine düşeni yapması gerekir. Bu tür davranış içinde olanları ikaz edelim. Kendimiz yapıyorsak vazgeçelim" dedi. Sürücüleri uyardı Isparta'da çok sık trafik kazaları meydana geldiğine dikkat çeken Vali Günaydın, "Herkes dikkat etmek, eksikliklerini tamamlamak zorunda. Şehir içinde çok süratli gidiyor sürücülerimiz. Geçen gün konağın önünde karşı tarafta bir kaza oluyor. Kazaya karışan araç karşı tarafa geçip kaldırımdaki vatandaşı az kalsın yaralıyordu. İstasyon Caddesi gibi yayaların yoğun olduğu bir caddede dikkat etmiyoruz. Herkesin can ve mal güvenliği için trafik kurallarına riayet etmemiz gerekiyor" diye konuştu. Kötü tezahürata geçit yok Hafta sonu Isparta'da Bölgesel Amatör Ligde aynı grupta mücadele eden Isparta Davrazspor ve Eğirdirspor maçı olacağını kaydeden Vali Günaydın, "Biz her iki takımda bizim anlayışıyla hareket ediyoruz. Eğirdirspor da Isparta Davrazspor da bizim. Bize yakışan, taşkınlıktan uzak bir maç olsun istiyorum. Geçen maçlarda taraftar gruplarımızı toplamış ikaz etmiştim. Biz centilmenliğimizle ön plana çıkalım dedim. Kötü tezahürat olması diye toplantı yaptık. Büyük ölçüde buna uyuluyor. ama uymayan küçük bir azınlık var. Onları da tespit ettik. Bu maça küfü ettiği tespit edilen taraftarlar alınmayacak. Bundan sonra da kötü tezahürat yapanlar tespit edilecek. Tespit edilenler hiç bir şekilde maçlara alınmayacak. Önemli bir maç var. Isparta'nın derbisidir. Bu güzel iki takım bir araya gelecek. Sonuç ne olursa olsun biz Isparta'yız hepimiz biriz. Yenilen yeneni tebrik etsin. Biz her iki takımı da destekliyoruz" açıklamasında bulundu.
Vali Günaydın’dan Yere İzmarit Atmayın Uyarısı!

Muhtarlara bir araya gelen Vali Şehmus Günaydın, vatandaşları yere sigara izmariti atmamaları konusunda uyardı.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Vali Günaydın, muhtarlardan sorunların çözümü noktasında acele tespit ederek ilgili birimlere iletilmesini istedi. Isparta'da geçen hafta yurt içi ve yurt dışı turizm potansiyelinden gerekli payı alması için çalıştay düzenlendiğini hatırlatan Vali Şehmus Günaydın; " Şehrimizin eksikliklerini gidermek zorundayız. Bunlardan biri yere sigara izmariti atılması. Bu ciddi rahatsızlık veriyor. Tüm vatandaşlarımıza ve sigara içenlere sesleniyorum. Lütfen sigara izmaritini çöp kutularına atalım. Yeri kirletme konusunda hassas davranalım. Özen gösterelim. Çünkü temiz şehir hepimizin ortak arzusu. Bunun için herkesin üzerine düşeni yapması gerekir. Bu tür davranış içinde olanları ikaz edelim. Kendimiz yapıyorsak vazgeçelim" dedi.

Sürücüleri uyardı

Isparta'da çok sık trafik kazaları meydana geldiğine dikkat çeken Vali Günaydın, "Herkes dikkat etmek, eksikliklerini tamamlamak zorunda. Şehir içinde çok süratli gidiyor sürücülerimiz. Geçen gün konağın önünde karşı tarafta bir kaza oluyor. Kazaya karışan araç karşı tarafa geçip kaldırımdaki vatandaşı az kalsın yaralıyordu. İstasyon Caddesi gibi yayaların yoğun olduğu bir caddede dikkat etmiyoruz. Herkesin can ve mal güvenliği için trafik kurallarına riayet etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Kötü tezahürata geçit yok

Hafta sonu Isparta'da Bölgesel Amatör Ligde aynı grupta mücadele eden Isparta Davrazspor ve Eğirdirspor maçı olacağını kaydeden Vali Günaydın, "Biz her iki takımda bizim anlayışıyla hareket ediyoruz. Eğirdirspor da Isparta Davrazspor da bizim. Bize yakışan, taşkınlıktan uzak bir maç olsun istiyorum. Geçen maçlarda taraftar gruplarımızı toplamış ikaz etmiştim. Biz centilmenliğimizle ön plana çıkalım dedim. Kötü tezahürat olması diye toplantı yaptık. Büyük ölçüde buna uyuluyor. ama uymayan küçük bir azınlık var. Onları da tespit ettik. Bu maça küfü ettiği tespit edilen taraftarlar alınmayacak. Bundan sonra da kötü tezahürat yapanlar tespit edilecek. Tespit edilenler hiç bir şekilde maçlara alınmayacak. Önemli bir maç var. Isparta'nın derbisidir. Bu güzel iki takım bir araya gelecek. Sonuç ne olursa olsun biz Isparta'yız hepimiz biriz. Yenilen yeneni tebrik etsin. Biz her iki takımı da destekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.