VALİ ARSLANTAŞ'TAN YEŞİLOVA İLÇESİNE ZİYARET

Gündem 28.06.2020 - 13:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ'TAN YEŞİLOVA İLÇESİNE ZİYARET

Yeşilova İlçesine ziyarette bulunan Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Kaymakamlıkta aldığı brifingin ardından Salda Gölü çevresinde yerinde incelemede bulundu.
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, eşsiz doğal güzelliği ile yeşil ile mavinin iç içe olduğu Salda Gölü ile ünlü Yeşilova İlçesine ziyarette bulundu.   Göreve başlayışının ardından ilk İlçe ziyaretini Yeşilova'ya gerçekleştiren Vali Arslantaş, Kaymakam Abdulhamit Karaca'dan İlçe hakkında kapsamlı brifing aldı.   Yeşilova İlçesini yakından tanıma adına Kaymakam Karaca'dan kapsamlı bir brifing alan Vali Arslantaş, İlçede ve bağlı köylerde  devam eden ve planlanan kamu yatırımları başta olmak üzere, KÖYDES kapsamında ve İl Özel İdaresi tarafından  İlçede yürütülen çalışmalar ile ilçenin genel ekonomik yapısı, eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılık, turizm, genel asayiş durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra, Salda Gölü çevresinde yerinde incelemede bulundu.   İlçe programına Salda Gölü çevresinde incelemede bulunarak devam eden Vali Arslantaş, Ülkemizin en temiz aynı zamanda en berrak göllerinden biri olan, eşsiz turkuazın tonlarıyla, Beyaz kumlarıyla ziyaretçilerine görsel şölen sunan Salda Gölü hakkında bilgi aldı.   Kaymakam Karaca ve ilgili kurum müdürlerinden sorumluluk alanlarında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Arslantaş, Halk plajı, tabiat parkı, beyaz adalar başta olmak üzere Salda Gölü çevresini gezerek, yürütülen çalışmaları yerinde gördü.
Yeşilova İlçesine ziyarette bulunan Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Kaymakamlıkta aldığı brifingin ardından Salda Gölü çevresinde yerinde incelemede bulundu.
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, eşsiz doğal güzelliği ile yeşil ile mavinin iç içe olduğu Salda Gölü ile ünlü Yeşilova İlçesine ziyarette bulundu.
 
Göreve başlayışının ardından ilk İlçe ziyaretini Yeşilova'ya gerçekleştiren Vali Arslantaş, Kaymakam Abdulhamit Karaca'dan İlçe hakkında kapsamlı brifing aldı.
 
Yeşilova İlçesini yakından tanıma adına Kaymakam Karaca'dan kapsamlı bir brifing alan Vali Arslantaş, İlçede ve bağlı köylerde  devam eden ve planlanan kamu yatırımları başta olmak üzere, KÖYDES kapsamında ve İl Özel İdaresi tarafından  İlçede yürütülen çalışmalar ile ilçenin genel ekonomik yapısı, eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılık, turizm, genel asayiş durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra, Salda Gölü çevresinde yerinde incelemede bulundu.
 
İlçe programına Salda Gölü çevresinde incelemede bulunarak devam eden Vali Arslantaş, Ülkemizin en temiz aynı zamanda en berrak göllerinden biri olan, eşsiz turkuazın tonlarıyla, Beyaz kumlarıyla ziyaretçilerine görsel şölen sunan Salda Gölü hakkında bilgi aldı.
 
Kaymakam Karaca ve ilgili kurum müdürlerinden sorumluluk alanlarında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Arslantaş, Halk plajı, tabiat parkı, beyaz adalar başta olmak üzere Salda Gölü çevresini gezerek, yürütülen çalışmaları yerinde gördü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.