Vali Arslantaş'tan İnciriyle Ünlü Kocaaliler Beldesine Ziyaret

Gündem 31.08.2020 - 09:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Arslantaş'tan İnciriyle Ünlü Kocaaliler Beldesine Ziyaret

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Bucak İlçesine bağlı Kocaaliler Beldesine ziyarette bulundu
Belde programına Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökce'yi ziyaret ederek başlayan Vali Arslantaş, ziyareti sırasında belde hakkında ve belediye olarak yürüttükleri çalışmalarla ilgili Başkan Gökce'den bilgi aldı.   Vali Arslantaş, programının devamında ise Belde merkezinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, talep ve sorunlarını dinledi. Pandemi süreciyle ilgili uyarılarını sürdüren Vali Arslantaş, maske, mesafe ve hijyen konusunda gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi.   Ziyaretinin son bölümünde ise Beldeden ayrılmadan İncir bahçesinde incelemede bulunan Vali Arslantaş, Melli İnciri topladı.   2018 yılında coğrafi işaret alarak marka olma yolunda ilerleyen Melli İnciri hakkında bilgiler alan Vali Arslantaş, bölgede incir üretimi yapılan arazi durumu, verim ve yetiştirilen ürünün pazarlanması konusunda bilgiler aldı.   Kocaaliler programında Vali Arslantaş'a Burdur Milletvekili Yasin Uğur ve  Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu eşlik etti.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Bucak İlçesine bağlı Kocaaliler Beldesine ziyarette bulundu
Belde programına Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökce'yi ziyaret ederek başlayan Vali Arslantaş, ziyareti sırasında belde hakkında ve belediye olarak yürüttükleri çalışmalarla ilgili Başkan Gökce'den bilgi aldı.
 
Vali Arslantaş, programının devamında ise Belde merkezinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, talep ve sorunlarını dinledi. Pandemi süreciyle ilgili uyarılarını sürdüren Vali Arslantaş, maske, mesafe ve hijyen konusunda gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi.
 
Ziyaretinin son bölümünde ise Beldeden ayrılmadan İncir bahçesinde incelemede bulunan Vali Arslantaş, Melli İnciri topladı.
 
2018 yılında coğrafi işaret alarak marka olma yolunda ilerleyen Melli İnciri hakkında bilgiler alan Vali Arslantaş, bölgede incir üretimi yapılan arazi durumu, verim ve yetiştirilen ürünün pazarlanması konusunda bilgiler aldı.
 
Kocaaliler programında Vali Arslantaş'a Burdur Milletvekili Yasin Uğur ve  Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.