VALİ ARSLANTAŞ 'SEYRİMİZİ EN KISA SÜREDE MAVİYE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ'

Gündem 04.03.2021 - 09:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ 'SEYRİMİZİ EN KISA SÜREDE MAVİYE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ'

VALİ ARSLANTAŞ KIRMIZI OLAN SEYRİMİZİ EN KISA SÜREDE MAVİYE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ
Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda Pandemi toplantısı yapıldı.   Toplantının başında bir konuşma yapan Vali Arslantaş salgının il bazlı seyrinin takip edildiği yeni kontrollü normalleşme sürecine geçerken çok yüksek riskli gruplar arasında yer almalarının başta kendisi olmak üzere burada bulunan hazurunu ve tüm Burdurluları üzdüğünü belirtti. Vali Arslantaş konuşmasının devamında Yeni dönemi İlimiz için en kısa sürede nasıl olumluya döndürebiliriz değerlendirmede bulunmak karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak üzere pandemi koşullarını da göz önünde bulundurarak sınırlı sayıda toplumun sinir uçlarını temsil eden sizlerle bir araya geldik.   Burdur’da yaşayan her bir bireyden İlin Valisi olarak bana kadar hepimizin sorumluluğunun olduğu bir süreci yaşıyoruz. Bu surecide hepimiz birlikte ortaya koyacağımız iradeyle yoğunlaştıracağımız denetimlerle birlikte kırmızı olan seyrimizi öncelikle turuncu ve sarı olmak üzere en kısa sürede maviye dönüştürerek Burdur olarak bir başarı hikayesi yazacağımıza yürekten inanıyorum. Başta sahada denetimlerini ilk günden itibaren sürdüren kolluk ve zabıta birimlerimiz olmak üzere yarından itibaren ilave olarak Belediye ve İl Özel İdaresi başta olmak üzere diğer kurumlarımız ayrıca odalarımız bünyesinde oluşturulacak yeni denetim ekipleri ile birlikte herkes kendi sorumluluk alanını kapsayacak şekilde bütün işyerleri ve alanlarda yoğun denetimler yapmaya başlayacak.   İlave olarak yeni tedbir kararlarını da gözden geçiriyoruz kısa süre içerisinde Hıfzıssıhha Kurulunda karara bağlayarak uygulamaya koyacağımız ilave tedbirler alınacak. İlimizdeki bütün vatandaşlarımıza ulaşarak başta maske mesafe ve hijyen olmak üzere uygulanan bütün tedbirlere uyma konusunda hassasiyet göstermelerini isteyeceğiz.   Örneğin 4.300 öğretmenimize sınıf öğretmenliğini yaptıkları öğrencilerin velilerini aramak suretiyle duyarlılık beklediklerini belirterek tedbirler konusunda uyarılarda bulunacaklar. dedi. Vali Arslantaş toplantının devamında Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik’ten başlamak üzere görüş ve önerilerini dile getirmek isteyen huzuruna sırayla söz verdi.    
VALİ ARSLANTAŞ KIRMIZI OLAN SEYRİMİZİ EN KISA SÜREDE MAVİYE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda Pandemi toplantısı yapıldı.

 

Toplantının başında bir konuşma yapan Vali Arslantaş salgının il bazlı seyrinin takip edildiği yeni kontrollü normalleşme sürecine geçerken çok yüksek riskli gruplar arasında yer almalarının başta kendisi olmak üzere burada bulunan hazurunu ve tüm Burdurluları üzdüğünü belirtti.

Vali Arslantaş konuşmasının devamında Yeni dönemi İlimiz için en kısa sürede nasıl olumluya döndürebiliriz değerlendirmede bulunmak karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak üzere pandemi koşullarını da göz önünde bulundurarak sınırlı sayıda toplumun sinir uçlarını temsil eden sizlerle bir araya geldik.

 

Burdur’da yaşayan her bir bireyden İlin Valisi olarak bana kadar hepimizin sorumluluğunun olduğu bir süreci yaşıyoruz. Bu surecide hepimiz birlikte ortaya koyacağımız iradeyle yoğunlaştıracağımız denetimlerle birlikte kırmızı olan seyrimizi öncelikle turuncu ve sarı olmak üzere en kısa sürede maviye dönüştürerek Burdur olarak bir başarı hikayesi yazacağımıza yürekten inanıyorum.

Başta sahada denetimlerini ilk günden itibaren sürdüren kolluk ve zabıta birimlerimiz olmak üzere yarından itibaren ilave olarak Belediye ve İl Özel İdaresi başta olmak üzere diğer kurumlarımız ayrıca odalarımız bünyesinde oluşturulacak yeni denetim ekipleri ile birlikte herkes kendi sorumluluk alanını kapsayacak şekilde bütün işyerleri ve alanlarda yoğun denetimler yapmaya başlayacak.

 

İlave olarak yeni tedbir kararlarını da gözden geçiriyoruz kısa süre içerisinde Hıfzıssıhha Kurulunda karara bağlayarak uygulamaya koyacağımız ilave tedbirler alınacak.

İlimizdeki bütün vatandaşlarımıza ulaşarak başta maske mesafe ve hijyen olmak üzere uygulanan bütün tedbirlere uyma konusunda hassasiyet göstermelerini isteyeceğiz.

 

Örneğin 4.300 öğretmenimize sınıf öğretmenliğini yaptıkları öğrencilerin velilerini aramak suretiyle duyarlılık beklediklerini belirterek tedbirler konusunda uyarılarda bulunacaklar. dedi.

Vali Arslantaş toplantının devamında Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik’ten başlamak üzere görüş ve önerilerini dile getirmek isteyen huzuruna sırayla söz verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.