VALİ ARSLANTAŞ KORONAVİRÜS VAKALARIN BULAŞTIĞI ALANA DİKKAT ÇEKTİ

Gündem 20.10.2020 - 08:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ KORONAVİRÜS VAKALARIN BULAŞTIĞI ALANA DİKKAT ÇEKTİ

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur genelinde vakaların 65'inin akrabalardan bulaştığını açıkladı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak Burdur'da artan koronavirüs vakalarına dikkat çekti.   Vali Ali Arslantaş, Burdur genelinde vakaların 65'inin akrabalardan bulaştığını açıkladı.   Vali Arslantaş yaptığı açıklamada, "Kıymetli hemşerilerimiz; Maske için teşekkürler ama mesafeye uymuyoruz. Komşu ve akraba ziyaretlerini bir süreliğine askıya almayı şiddetle tavsiye ediyorum. Apartman toplantıları, altın günleri, hasta ziyaretleri, komşu esnaf ziyaretleri gibi alışkanlıklara lütfen ara verelim. İlimizde Coronavirüse yakalanan hastalarımızın 65’i virüsü akrabalarından ev ortamında kapmışlar. Tedbirlere uyarak mücadeleyi güç birliği ile sürdürelim." ifadelerini kullandı.  
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur genelinde vakaların 65'inin akrabalardan bulaştığını açıkladı.

Burdur Valisi Ali Arslantaş, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak Burdur'da artan koronavirüs vakalarına dikkat çekti.

 

Vali Ali Arslantaş, Burdur genelinde vakaların 65'inin akrabalardan bulaştığını açıkladı.

 

Vali Arslantaş yaptığı açıklamada, "Kıymetli hemşerilerimiz; Maske için teşekkürler ama mesafeye uymuyoruz. Komşu ve akraba ziyaretlerini bir süreliğine askıya almayı şiddetle tavsiye ediyorum. Apartman toplantıları, altın günleri, hasta ziyaretleri, komşu esnaf ziyaretleri gibi alışkanlıklara lütfen ara verelim.
İlimizde Coronavirüse yakalanan hastalarımızın 65’i virüsü akrabalarından ev ortamında kapmışlar. Tedbirlere uyarak mücadeleyi güç birliği ile sürdürelim." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.