VALİ ARSLANTAŞ BAŞKANLIĞINDA ÜNİVERSİTE GÜVENLİK KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 21.10.2020 - 16:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ BAŞKANLIĞINDA ÜNİVERSİTE GÜVENLİK KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde başlayan (MAKÜ) 2020 – 2021 akademik yılının huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlanması için Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında toplantı gerçekleştirildi…
Burdur Valisi  Ali Arslantaş başkanlığında, Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı yapıldı.   Toplantıda, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde başlayan (MAKÜ) 2020 – 2021 akademik yılının huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlanmasının sağlanması için alınması gereken güvenlik tedbirleri görüşüldü.  Devam eden Pandemi süreciyle ilgili uygulanan tedbirlerin de el alındığı toplantıda, ilgili kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konular görüşülerek, karşılıklı değerlendirmede bulunuldu.   Vali Arslantaş toplantının başında yaptığı değerlendirmede, "amacımız 2020-2021 akademik yılının gerek güvenlik açısından gerekse içinde bulunduğumuz Pandemiyle mücadele açısından bütün öğrencilerimiz ve İlimiz için olumlu bir şekilde tamamlanmasıdır” dedi.  Toplantıda başta MAKÜ İstiklal Yerleşkesi olmak üzere MAKÜ’ye bağlı bütün kampüs ve çevrelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Yüksek Öğrenim Yurtları ile diğer özel yurt vb. yerler ile çevrelerinde alınması gereken genel güvenlik, trafik ve pandemi tedbirleri masaya yatırıldı.   Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya başta Vali Arslantaş olmak üzere, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Âdem Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Hakan Başaklıgil, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, MAKÜ Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya ve İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdür V. Komiser Uğur Özkan katıldı.  
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde başlayan (MAKÜ) 2020 – 2021 akademik yılının huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlanması için Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında toplantı gerçekleştirildi…

Burdur Valisi  Ali Arslantaş başkanlığında, Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

 

Toplantıda, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde başlayan (MAKÜ) 2020 – 2021 akademik yılının huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlanmasının sağlanması için alınması gereken güvenlik tedbirleri görüşüldü. 

Devam eden Pandemi süreciyle ilgili uygulanan tedbirlerin de el alındığı toplantıda, ilgili kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konular görüşülerek, karşılıklı değerlendirmede bulunuldu.

 

Vali Arslantaş toplantının başında yaptığı değerlendirmede, "amacımız 2020-2021 akademik yılının gerek güvenlik açısından gerekse içinde bulunduğumuz Pandemiyle mücadele açısından bütün öğrencilerimiz ve İlimiz için olumlu bir şekilde tamamlanmasıdır” dedi. 

Toplantıda başta MAKÜ İstiklal Yerleşkesi olmak üzere MAKÜ’ye bağlı bütün kampüs ve çevrelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Yüksek Öğrenim Yurtları ile diğer özel yurt vb. yerler ile çevrelerinde alınması gereken genel güvenlik, trafik ve pandemi tedbirleri masaya yatırıldı.

 

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya başta Vali Arslantaş olmak üzere, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Âdem Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Hakan Başaklıgil, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, MAKÜ Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya ve İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdür V. Komiser Uğur Özkan katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.