UYUYAN GÜZEL” SON KEZ SAHNEDE

Sanat 07.05.2015 - 10:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

UYUYAN GÜZEL” SON KEZ SAHNEDE

UYUYAN GÜZEL” SON KEZ SAHNEDE
Antalya Devlet Opera ve Balesi, Çaykovski’nin büyülü notaları ile Grimm Kardeşler’in ünlü masalı “Uyuyan Güzel” balesini, 9 ve 12 Mayıs’ta son kez sahneleyecek.  Orkestra şefliğini Hakan Kalkan, koreografisini Marius Petıpa’yanın yaptığı ve Armağan Davran ve Volkan Ersoy’un sahneye koyduğu eserin dekoru Nihat Kahraman, kostümleri Nursun Ünlü ve ışık tasarımı Fuat Gök imzasını taşıyor. Eserin 9 Mayıs’taki gösteriminde, yüzyıl uyuyan güzel “Prenses Aurora”yı Müge Ünal canlandırırken, prensesin en büyük düşmanı olan ve onu yüz yıllık uykuya mahkum eden kötü peri “Carabosse” rolünde ise Esra Taner izleyici karşısına çıkacak. Eserde ayrıca “Prens Desire” rolünde Cankat Özer, “Leylak Perisi” rolünde Selin Berkmen, “4 Prens” rollerinde Evren İskender, Umut Çaltekin, Yağızhan Danış ve Burak Özbek, “Mavi Kuş” rolünde Özde Eren ve Kürşat Kılıç sahne alacaklar. Uyuyan Güzel balesinin 12 Mayıs’taki son temsilinde ise “Prenses Aurora” rolünde Özde Eren, “Carabosse” rolünde Esra Taner, Prens Desire” rolünde Yağızhan Danış, “Leylak Perisi” rolünde Selin Berkmen, “4 Prens” rollerinde Evren İskender, Umut Çaltekin, Burak Özbek ve Kürşat Kılıç, “Mavi Kuş” rolünde Müge Ünal ve Cankat Özer sanatseverlerin karşısına çıkacak.
UYUYAN GÜZEL” SON KEZ SAHNEDE

Antalya Devlet Opera ve Balesi, Çaykovski’nin büyülü notaları ile Grimm Kardeşler’in ünlü masalı “Uyuyan Güzel” balesini, 9 ve 12 Mayıs’ta son kez sahneleyecek. 
Orkestra şefliğini Hakan Kalkan, koreografisini Marius Petıpa’yanın yaptığı ve Armağan Davran ve Volkan Ersoy’un sahneye koyduğu eserin dekoru Nihat Kahraman, kostümleri Nursun Ünlü ve ışık tasarımı Fuat Gök imzasını taşıyor.
Eserin 9 Mayıs’taki gösteriminde, yüzyıl uyuyan güzel “Prenses Aurora”yı Müge Ünal canlandırırken, prensesin en büyük düşmanı olan ve onu yüz yıllık uykuya mahkum eden kötü peri “Carabosse” rolünde ise Esra Taner izleyici karşısına çıkacak. Eserde ayrıca “Prens Desire” rolünde Cankat Özer, “Leylak Perisi” rolünde Selin Berkmen, “4 Prens” rollerinde Evren İskender, Umut Çaltekin, Yağızhan Danış ve Burak Özbek, “Mavi Kuş” rolünde Özde Eren ve Kürşat Kılıç sahne alacaklar.
Uyuyan Güzel balesinin 12 Mayıs’taki son temsilinde ise “Prenses Aurora” rolünde Özde Eren, “Carabosse” rolünde Esra Taner, Prens Desire” rolünde Yağızhan Danış, “Leylak Perisi” rolünde Selin Berkmen, “4 Prens” rollerinde Evren İskender, Umut Çaltekin, Burak Özbek ve Kürşat Kılıç, “Mavi Kuş” rolünde Müge Ünal ve Cankat Özer sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.