Uyuşturucu ticaretine müsade yok

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2019 - 10:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Uyuşturucu ticaretine müsade yok

Isparta polisinden zehir tacirlerine darbe: 22 gözaltı.
Isparta’da narkotik polisinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 22 şüpheli gözaltına alındı, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.   6 kişi tutuklandı Isparta Adliyesi’ne sevk edildikten sonra hakim karşısına çıkarılan zanlılardan 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Isparta Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan yazılı bilgilendirmede, “Uyuşturucu ve uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle, kararlılıkla devam etmektedir” denildi. Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kentte uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı ve ticaretinin engellemesi adına çalışma başlatıldı. Narkotik ekiplerinin, 1-8 Ekim tarihleri arasında düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 22 şüpheli yakalandı. Operasyonda 3 parça halinde 6.04 gram eroin maddesi, 4 parça halinde 97.54 gram metamfetamin maddesi, 7 adet extacy hap, 62 adet sentetik ecza, 3 adet ruhsatsıztabanca ile ona ait 31 adet fişek, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu kullanımında faydalanılan çok sayıda aparat ele geçirildi. Emniyet güçleri tarafından yakalanan şüpheliler hakkında, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ ile ‘Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak’ suçlarından işlem yapıldıktan sonra adli makamlara sevk edildi.  
Isparta polisinden zehir tacirlerine darbe: 22 gözaltı.


Isparta’da narkotik polisinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 22 şüpheli gözaltına alındı, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

6 kişi tutuklandı


Isparta Adliyesi’ne sevk edildikten sonra hakim karşısına çıkarılan zanlılardan 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Isparta Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan yazılı bilgilendirmede, “Uyuşturucu ve uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle, kararlılıkla devam etmektedir” denildi.


Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kentte uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı ve ticaretinin engellemesi adına çalışma başlatıldı. Narkotik ekiplerinin, 1-8 Ekim tarihleri arasında düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 22 şüpheli yakalandı.


Operasyonda 3 parça halinde 6.04 gram eroin maddesi, 4 parça halinde 97.54 gram metamfetamin maddesi, 7 adet extacy hap, 62 adet sentetik ecza, 3 adet ruhsatsıztabanca ile ona ait 31 adet fişek, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu kullanımında faydalanılan çok sayıda aparat ele geçirildi.
Emniyet güçleri tarafından yakalanan şüpheliler hakkında, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ ile ‘Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak’ suçlarından işlem yapıldıktan sonra adli makamlara sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.