Uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 28.03.2020 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı
Antalya'da, düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı, tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda, Kepez ilçesi Çankaya Mahallesi'nde belirlenen adreste, 110 kök Hint keneviri, 5 kilogram esrar ile hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan İ.E. emniyetteki işlemlerin ardından "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

Antalya'da, düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı, tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda, Kepez ilçesi Çankaya Mahallesi'nde belirlenen adreste, 110 kök Hint keneviri, 5 kilogram esrar ile hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan İ.E. emniyetteki işlemlerin ardından "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.