ÜNİVERSİTELİLER SÜT GÜNÜNÜ KUTLADI

23.05.2016 - 12:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÜNİVERSİTELİLER SÜT GÜNÜNÜ KUTLADI

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğrencileri Süt Gününü Kutladı
MAKÜ Burdur MYO Süt ve Ürünleri Tenknolijisi bölümü öğrencileri cumhuriyet meydanında dünya süt gününü kutladı. birinci ve ikinci sınıf öğrencilerinin birlikte organize ettikleri bu faaliyetten vatandaşlara ve çocuklara kurşun kalem balon ve karton kapta süt hediye edildi.  Gelen herkese de 'Burdur ilinden süt tüketim alışkanlıklarının belirlenmesi' anketi yapılırken herkesin günlük, haftalık ve aylık süt tüketim miktarları ile hangi tür süt çeşidini sevdikleri soruldu. 
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğrencileri Süt Gününü Kutladı

MAKÜ Burdur MYO Süt ve Ürünleri Tenknolijisi bölümü öğrencileri cumhuriyet meydanında dünya süt gününü kutladı. birinci ve ikinci sınıf öğrencilerinin birlikte organize ettikleri bu faaliyetten vatandaşlara ve çocuklara kurşun kalem balon ve karton kapta süt hediye edildi. 

Gelen herkese de 'Burdur ilinden süt tüketim alışkanlıklarının belirlenmesi' anketi yapılırken herkesin günlük, haftalık ve aylık süt tüketim miktarları ile hangi tür süt çeşidini sevdikleri soruldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.